DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2045438-1,43%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Adayı Karakütük, “Şeffaf ve hesap verilebilir hizmet için hazırız”

Başkan Adayı Karakütük, “Şeffaf ve hesap verilebilir hizmet için hazırız”

Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Tezcan Karakütük, Edirne'ye şeffaf ve hesap verilebilir hizmet için hazır olduklarını söyledi.

ABONE OL
15 Mart 2024 13:01
Başkan Adayı Karakütük, “Şeffaf ve hesap verilebilir hizmet için hazırız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Tezcan Karakütük, Edirne’ye şeffaf ve hesap verilebilir hizmet için hazır olduklarını söyledi.

Edirne’de 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri’ne sayılı günler kala adaylar, seçmenlerle buluşmak ve projelerini tanıtmak için yoğun bir tempo içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Saadet Partisi Edirne Belediye Başkanı Adayı Tezcan Karakütük, seçim çalışmalarını gazetemiz haber merkezine yaptığı ziyarette değerlendirdi.

Karakütük, ziyaret sırasında yaptığı açıklamalarda, seçim kampanyasını esnaf ziyaretlerinin yanı sıra mahalle ziyaretlerinin de devam ettiğini belirtti. Mahalle ziyaretlerinin özellikle kahvehane ortamlarında gerçekleştiğini ifade eden Karakütük, bu ziyaretlerin iftar ve teravih namazı sonrasında gerçekleştirildiğini vurguladı.

“PROJELERİMİZİ İHTİYAÇLARI DOĞRULTUSUNDA ŞEKİLLENDİRDİK”

Projelerinin mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendiğini ve her birinin Edirne Belediyesi’nin kapasitesinde gerçekleştirilebilecek projeler olduğunu belirten Karakütük, şeffaf bir parti olduklarını ve geçmişteki hesap verilebilirlikleriyle de güven verdiklerini dile getirdi.

HİZMETLER ŞEFFAF, DÜRÜST VE HESAP VERİLEBİLİR ŞEKİLDE SUNULACAK”

Karakütük, Edirne’nin ortak sorunlarına odaklandıklarını belirterek, yol, altyapı ve otopark sorunlarının öncelikli konuları olduğunu ifade etti. Tarihi dokuya önem vereceklerini ve inanç turizmini geliştirerek daha fazla turist çekmeyi hedeflediklerini belirten Karakütük, hizmetlerini şeffaf, dürüst ve hesap verilebilir bir şekilde sunacaklarını vurguladı.

“PARTİZANLIK YAPMAYACAĞIZ”

Partizanlık yapmayacaklarını ve atamalarda hak edene göre hareket edeceklerini belirten Karakütük, israfa karşı olduklarını ve ihtiyaç önceliğini belirlemenin önemine dikkat çekti. Son olarak, yapılan işlerde mükemmeliyetçi bir anlayışla hareket edeceklerini ve israfın önüne geçeceklerini sözlerine ekledi.

Başkan Adayı Karakütük’e gazetemize ziyaretinde Saadet Partisi İl Başkanı Av. Sinan Tekin ve İl Başkan Yardımcısı Selim Kaya da eşlik etti.

Haber: Mehmet Güzey

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.