DOLAR 39,4914 0.59%
EURO 45,7248 0.62%
ALTIN 4.356,890,75
BIST 9.311,88-2,19%
BITCOIN 4152740-0.05308%
Edirne
27°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Başkan Gürkan, sahaya indi

Başkan Gürkan, sahaya indi

ABONE OL
28 Nisan 2023 10:01
Başkan Gürkan, sahaya indi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye, 14 Mayıs 2023 Pazar günü birlikte yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sandığa gitmeye hazırlanırken, Edirne’de de seçim heyecanı hız kazandı. Cumhuriyet Halk Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi Demokrat Parti ve Saadet Partisi Edirne’de 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’ne aynı liste ile giriyor. CHP Edirne Milletvekili adayları il genelinde seçim çalışmalarını yürütürken, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da Cumhuriyet Halk Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi İl Başkanları ile esnaf ve oda ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve 5 Siyasi Partinin İl Başkanları Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odası ziyaret etti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Samet Kahraman, DEVA Partisi İl Başkan Vekili Emrah Tosunoğlu, Gelecek Partisi İl Başkanı Tuncay Öztürk, Demokrat Parti İl Başkanı Ayten Ercan ve Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Tekin’den oluşan heyet burada Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz’ü ve Merkez İlçe Oda Başkanları ile görüştü. Esnafın yaşadığı sorunlarının ele alındığı görüşme sonrasında Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yaptığı sosyal medya paylaşımında “Esnafımız çok yoruldu, çok üzüldü, çok mücadele etti. Esnafımıza da umut olacağız. Sana Söz Edirne’m. Baharın gelmesine 17 gün kaldı!” açıklamasında bulundu.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın ve Millet İttifakı Ortakları İl Başkanlarının ikinci durağı ise ve Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) oldu. Burada ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, sanayicinin ve esnafın yaşadıkların sorunları konuştuklarını belirten Belediye Başkanı Recep Gürkan, Millet İttifakının iktidarlığında sanayicinin de esnafın da rahat nefes alacağını söyledi. Gürkan, “Sanayicilerimizin ve esnafımızın yaşadığı bu sorunları akılcı, doğru ve adil politikalarla çözeceğiz” ifadelerine yer vererek, “Esnafımız, çiftçimiz, sanayicimiz, vatandaşımız çok yoruldu. Artık bu kötü düzenin değişmesini istiyor. Yarınlara umutla bakmak istiyor. Halkımızdaki bu yorgunluğu gittiğimiz her yerde görüyoruz. Ama halkımız umutlu, halkımız kararlı. Adım adım iktidara yürüyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı olacak” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r