ANKARA (AA) – Emekli ve hak sahiplerinin Ramazan Bayramı ikramiyesi farkları yarından itibaren hesaplara yatırılacak.
SGK’nin sosyal medya hesabından, emekli ve hak sahiplerine verilen Ramazan Bayramı ikramiyesinin 1000 liralık fark ödemesinin yapılacağı günler paylaşıldı.
Buna göre, SSK kapsamında gelir ve aylık alanlardan maaş ödeme günü ayın 17-21 arasında olanlara 3 Nisan’da, 22-26 arasında olanlara ise 4 Nisan’da ikramiye farkları ödenecek.
Bağ-Kur kapsamında gelir ve aylık alanların tamamına 4 Nisan’da, Emekli Sandığı kapsamında gelir ve aylık alanlara ise 5 Nisan’da ikramiye farkları yatırılacak.
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026
1
Elektriğe yüzde 25 zam geldi
2
Meteorolojiden Marmara Denizi için fırtına uyarısı
3
Elektrikte sübvansiyonun kaldırılması konut abonelerinin yüzde 3’ünü etkileyecek
4
Bayram tatilinin ilk 2 günü trafik kazalarında 19 kişi hayatını kaybetti
Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).