DOLAR 32,5422 -0.01%
EURO 34,9092 0.13%
ALTIN 2.426,490,16
BIST 9.712,44-0,10%
BITCOIN 2051561-4,46%
Edirne
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Belediye personeli kan bağışı yaptı

Belediye personeli kan bağışı yaptı

ABONE OL
13 Kasım 2021 18:36
Belediye personeli kan bağışı yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediye personeli Kızılay’a destek olmak ve farkındalık yaratmak adına kan bağışında bulundu. Kızılay Edirne Kan Merkezi, Belediye Nikah Salonu’nda oluşturulan mobil ünite ile çok sayıda kan topladı.

Edirne Belediyesi personeli pandemi ile birlikte artan kan ihtiyacına dikkat çekerek, farkındalık yaratmak adına kan bağışında bulundu. Kızılay Edirne Kan Merkezi, Belediye Nikah Salonu’na mobil bir ünite kurarak, gönüllü belediye personelinden çok sayıda kan toplandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, “Edirne Belediyesi olarak, Kızılay’a her zaman destek oluyoruz” dedi.

Edirnelilerin kan bağışı konusunda oldukça bilinçli olduğuna dikkat çeken Tanrıkulu, “Edirne Belediyesi çalışanları bu konuda gönüllü oldular. Biz de Kızılay’a kan bağışında bulunmak için bir kampanya düzenledik” diyerek, belediye personeline teşekkür etti.

Tanrıkulu ayrıca Edirne halkına seslenerek, “İhtiyacımız olmadan da kan verelim, bağış yapalım. Çünkü kimin ne zaman ihtiyacı olacağı belli olmaz. Edirne halkından da Kızılayımıza her zaman kan bağışında bulunmasını istiyorum” diye konuştu.

Kızılay Edirne Kan Merkezi Doktoru Erhan Aksoy da kan ihtiyacının acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğuna dikkat çekerek, “Sağlıklıyken kan bağışı yapacağız ki hastalandığımızda, ihtiyaç duyduğumuzda aramak zorunda kalmayalım. Bizler de kan bağışı konusunda sürekli kampanyalar yürütüyoruz. Edirne Belediyesi’ne geçmişte de şimdi de verdiği tüm desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.