Bulgaristan’ın Türkiye sınırındaki Kapitan Andreevo Sınır Kapısı’nda, İstanbul’a giden bir otobüste yolcu olarak bulunan Türk vatandaşının vücuduna sarılı vaziyette ve sırt çantasında 5 kilo 510 gram esrar ele geçirildi.
Sofya’dan Plovdiv ve Haskovo üzerinden İstanbul’a düzenli sefer yapan Haskovo plakalı bir otobüs 13 yolcusu ile Bulgaristan’ın Kapitan Andreevo Sınır Kapısı’na geldi. Yolcular, beyan edilecek herhangi bir eşyalarının olmadığını ifade ederken, Bulgar gümrük memurları risk analizi sonucunda otobüsü detaylı incelemeye aldı.
Kontroller sırasında, yolculardan 42 yaşındaki Türk vatandaşı S.T.’nin üzerinde şüpheli paketler tespit edildi. Yapılan üst aramasında, beline bantla sarılmış halde ve sırt çantasında toplam 5 kilo 510 gram esrar ele geçirildi.
Yaklaşık 45 bin euro değerinde olduğu belirlenen uyuşturucu maddeye el konulurken, gözaltına alınan şüpheli hakkında Haskovo Bölge Savcılığı gözetiminde soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Haber: Harun Aker
GÜNCEL
17 Haziran 2026GÜNCEL
17 Haziran 2026GÜNCEL
17 Haziran 2026GÜNCEL
17 Haziran 2026GÜNCEL
17 Haziran 2026GÜNCEL
17 Haziran 2026MARMARA BÖLGESİ
17 Haziran 2026