Edirne’de son bir haftada terör örgütü üyesi 13 şahıs yakalandı. Ayrıca çeşitli suçlarda yakalama kararı bulunan 70 şahıs da yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldı.
Edirne İl Jandarma Komutanlığı, terörle mücadele, emniyet ve asayişin sağlanmasına, aranan şahısların yakalanarak adalete teslim edilmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
Jandarma ekipleri terörle mücadeleye yönelik faaliyetler kapsamında; son bir haftada PKK-KCK 1, DHKP-C 1, 11’i de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) Üyesi olmak üzere 13 Silahlı Terör Örgütü Üyesi şahsı yakaladı.
Jandarma ekipleri ayrıca emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik icra edilen faaliyetler kapsamında ise çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan 70 şahıs da yakalanarak haklarında yasal işlem yaptı.
Mehmet Güzey
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).