DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20814571,48%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Boyko Borisov: İşini yapamayan bakanlar değiştirilecek

Boyko Borisov: İşini yapamayan bakanlar değiştirilecek

Bulgaristan'da GERB lideri Boyko Borisov dönüşümlü hükümetin değişeceği 6 Mart’ta değişiklikleri yorumlarken: “Zamanı gelince görürsünüz” dedi.

ABONE OL
3 Ocak 2024 15:04
Boyko Borisov: İşini yapamayan bakanlar değiştirilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bulgaristan’da GERB lideri Boyko Borisov dönüşümlü hükümetin değişeceği 6 Mart’ta değişiklikleri yorumlarken: “Zamanı gelince görürsünüz” dedi.

BNR Türkçe’de yer alan habere göre; Mevcut Başbakan Nikolay Denkov’un yerine Dışişleri Bakanı Mariya Gabriel geçecek. Boyko Borisov, kendisini ima ederek: “Benim zamanımda Bulgaristan’ın iyi bir başbakanı vardı. Fakat şimdi çalışmaları parti ve yapılar üzerine odaklamak daha iyi olur” şeklinde konuştu.

Borisov sözlerine devamla: “Şu an devlet yönetiminin bütün katılımcıları arasında feci otokontrol şeklinde olağanüstü demokratik bir ilke yürürlüktedir. Bu devlet adına iyi bir yöntemdir” dedi ve her bakanın işinin teker teker analiz edileceğini bildirdi.

GERB lideri şimdi Bölgesel Politika ve Bayındırlık Bakanı’nın ülke çapından belediyelere projeler sağlamak için plan ve düzenlemeler hazırlamasının önemli olduğunu vurguladı.

Boyko Borisov her partide kaliteli kişilerin bulunduğunu, fakat DPS’nin /Hak ve Özgürlükler Hareketi/ kabinede bakanla yer almayı istemediklerini beyan ettiklerini söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.