DOLAR 32,3791 0.18%
EURO 34,9922 -0.26%
ALTIN 2.324,060,21
BIST 9.068,04-0,13%
BITCOIN 2262631-0,96%
Edirne
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bu Ramazan’da önce çocuklar iyileşsin!

Bu Ramazan’da önce çocuklar iyileşsin!

ABONE OL
16 Nisan 2022 11:37
Bu Ramazan’da önce çocuklar iyileşsin!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dayanışmanın en yoğun yaşandığı Ramazan Ayında LÖSEV fitre, fidye ve zekât bağışlarını Lösemi ve Kanserle mücadele eden Çocuklara ulaştırıyor. Ramazan’ın ilk gününden bu yana teslim edilen 7 bini aşkın ihtiyaç kolileri hastaların sofralarına bereket, yarınlarına umut oluyor.

LÖSEV, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı Türkiye genelinde kayıtlı Lösemili Çocuklar ve ailelerine hem koli destekleri hem de nakdi yardımlar ulaştırıyor. Lösemi ve Kanserle mücadele eden ihtiyaç sahibi ailelere gönderilen Ramazan kolileriyle temel gıdadan giyime, temizlik ürünlerinden oyuncağa kadar ailelerin tüm ihtiyaçları karşılanmaya çalışılıyor. Ramazan’ın başlaması ile birlikte koli yardımlarına hız veren LÖSEV, 7 binden fazla koliyi ihtiyaç sahiplerine şimdiden ulaştırdı. Koliler, Lösemiyi yenen gençler, aileleri ve Türkiye’nin farklı illerinden gelen 500’den fazla gönüllü ile birlikte LÖSEV’in hastanesi LÖSANTE’de büyük koli buluşmaları etkinliği ile hazırlanmaya devam ediyor.

KANSERLE MÜCADELENİN EN GÜZEL YOLU DAYANIŞMA

LÖSEV her yıl “Ramazan ayında yoksul bir aileyi doyurmak, hasta bir çocuğu iyileştirmek, gözü yaşlı bir anneyi gülümsetebilmek ibadetlerin en güzelidir” düşüncesiyle binlerce ailenin sofrasını bereketle donatıyor. Bu yıl da desteklerine katlanarak devam eden LÖSEV, manevi zorluklarının yanında ekonomik sıkıntılarla da başa çıkmaya çalışan kanser hastaları için dayanışmanın gücünü ortaya koyuyor.

“KOLİ KOLİ MUTLULUK” HEDİYE EDEBİLİRSİNİZ

Siz de fitre, fidye, zekât ve koli bağışlarınızla kanserle savaşan hastaların sofralarına bereket, yarınlarına umut olabilirsiniz. Her bütçeye uygun farklı içeriklerin yer aldığı kolilerde kuru gıdadan et ve et ürünlerine kadar birçok çeşit bulunuyor. LÖSEV ’e kayıtlı ailelere gönderilmek üzere “Ben de bir paket almak istiyorum” diyorsanız seçeneklerden birini tercih edebilirsiniz: Acil Yardım Paketi, Orta Aile Paketi, Büyük Aile Paketi, Mutlu Aile Paketi, Çok Sevinçli ve Zengin Büyük Aile Paketi. Bağışlarınızı da Türkiye’deki bütün banka şubelerinin bağış ekranlarından, ülkemizin her köşesindeki PTT şubelerinden, LÖSEV Ofislerini arayarak ya da ziyaret ederek elden, tüm faturalı hatlardan 3406’ya BAGIS ya da 1998’e FİTRE yazıp SMS göndererek ulaştırabilirsiniz. Detaylı bilgi için www.losev.org.tr adresinden ya da 0312 447 06 60 nolu telefon numarasında LÖSEV’e ulaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.