DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2073572-1,10%
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bulgar polisi hayatını kaybetmişti… Bakan Soylu’dan Bulgar mevkidaşına telefon!

Bulgar polisi hayatını kaybetmişti… Bakan Soylu’dan Bulgar mevkidaşına telefon!

ABONE OL
8 Kasım 2022 21:38
Bulgar polisi hayatını kaybetmişti… Bakan Soylu’dan Bulgar mevkidaşına telefon!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bulgaristan polis memurunun sınırda açılan ateşle vurularak hayatını kaybettiği olayla ilgili Bulgaristan İçişleri Bakanı İvan Dermenciev’le beraber çalışma konusunda mutabık kalındığını bildirdi. Bakan Soylu, ayrıca Bulgaristan halkına da baş sağlığı dileklerini iletti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Edirne’nin Lalapaşa İlçesi Bulgaristan sınırında açılan ateş sonucu Bulgaristan polisinin hayatını kaybetmesi olayı nedeniyle Bulgaristan İçişleri Bakanı Sayın Ivan Demerdzhiev ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini bildirdi.

Bakan Soylu, “Türkiye-Bulgaristan sınırda Bulgaristan ile beraber başarılı çalışmalar yürütürken yaşanan elim bir olay, bizleri derinden üzmüştür. Edirne Lalapaşa İlçesi Bulgaristan sınırında bir Bulgaristan Polis memurunun silahla vurulma sonucu hayatını kaybettiğini teessürle öğrendim. Az önce Bulgaristan İçişleri Bakanı Sayın Ivan Demerdzhiev yaptığım telefon görüşmesinde hayatını kaybeden Bulgaristan Polisi için başsağlığı dileklerimi ilettim. Olayın faillerinin tespiti ve olayın aydınlatılması için iki tarafın beraber çalışması konusunda mutabık kaldık. Tekrar kıymetli mevkidaşıma ve Bulgaristan halkına başsağlığı dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.