DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2047134-1,52%
Edirne
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bulgaristan’ın Malyovitsa kış tatil beldesine kayakçı akını

Bulgaristan’ın Malyovitsa kış tatil beldesine kayakçı akını

Bulgaristan'ın kış tatil beldesi Malyovitsa'daki Kayak Merkezi tatilcilerinin akınına uğruyor.

ABONE OL
4 Şubat 2024 17:57
Bulgaristan’ın Malyovitsa kış tatil beldesine kayakçı akını
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bulgaristan’ın kış tatil beldesi Malyovitsa’daki Kayak Merkezi tatilcilerinin akınına uğruyor.

BHR Türkçe’de yer alan ve 24 Chasa gazetesinin haberine göre, son yıllarda Malyovitsa kayak merkezinde altyapının modernizasyonu ve tatil koşullarının iyileştirilmesi için büyük yatırımlar yapıldı. Ocak ayının son hafta sonunda kar sporları için mükemmel koşullar, tesiste rekor sayıda kayakçı ağırlanmasına yol açtı. Birkaç gün önce ise sezonun ilk gece kayağı başladı. Malyovitsa’nın ışıklı pistine büyük akın yaşanıyor.

Tesis yöneticilerine göre, bunun nedeni, akşamların daha sakin olması ve ay ışığında dağın benzersiz olmasıdır. “24 Chasa”, tırmanma teçhizatı, kayak dolaplarının, kayak eğitmenlerinin ve hatta restoranların düşük fiyatları misafirler için hoş bir sürpriz olduğunu ekliyor.

Malyovitsa aynı zamanda adrenalin tutkunları için de uygun bir yerdir. Kalın kar örtüsü ve engebeli arazi, macera arayanlar için mükemmeldir. Bölge ayrıca dağcılar ve kaya tırmanıcıları için popüler bir destinasyondur. Yeni başlayan kayakçılar için, özel bireysel yaklaşıma sahip profesyonel eğitmenlerin kar sporlarına ilk adımlarında yardımcı olduğu minimum eğime sahip küçük Meça Polyana pisti hizmet veriyor. Modern bir taşıma bandıyla donatılmış kızak pisti de yakınlarda bulunuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.