DOLAR 32,4052 -0.09%
EURO 34,6122 -0.58%
ALTIN 2.386,59-1,98
BIST 10.045,74-0,37%
BITCOIN 1943061-4,70%
Edirne
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bulgarlar zayıflama çaylarına yöneldi

Bulgarlar zayıflama çaylarına yöneldi

ABONE OL
29 Aralık 2021 10:40
Bulgarlar zayıflama çaylarına yöneldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Levanın Türk Lirası karşısında değerlenmesi ile Edirne’de baklavaya yüklenen Bulgar vatandaşlar, şimdide baklava ile aldıkları kilolar için Edirne’den zayıflama çayına yöneliyor. Bulgarlar Covid için eczanelerden kan sulandırıcısına yöneldiğini hatırlatan Aktar Kamil Güvenbaş, Bulgarların saplantılı şekilde odaklanarak işlerine yaramayacak zayıflama çayını istediklerini, kendisine dinleyen komşu vatandaşlara çaydan çok hem kan sulandırıcı hem kilo verdiren doğal sirkeyi önerdiğini aktardı

“İŞLERİ GÜÇLERİ BAKLAVA YEMEK VE ZAYIFLAMAK”

Bulgarların baklavaları yedikten sonra yanlış ürünlere takıntı yaparak zayıflamaya çalıştıklarını söyleyerek asıl almaları gerekenin doğal sirke olduğunu belirten Natural Aktar sahibi Kamil Güvenbaş “Ben işlerde genelde insanlara verdiğim şeyler iyi geldiği için, insanlar referans olarak birkaç kişi daha getiriyorlar. Diğerleri de getiriyor. Bulgarlar geliyor ısrarla zayıflama çayı gelip alıyor. Diyorum ki bununla zayıflayamazsın. Mantık kurallarına göre kandaki yağ oranını azaltmazsanız zayıflayamazsınız. Bunlar sadece tokluk hissi verir bağırsakları boşaltır. Bulgarlarda saplantı var, bir tane fotoğraf eline alıyorlar, ısrarla bu diyorlar. Ön yargıları var. Ben Türkçe konuşabilenlere ona göre veriyorum. Bize genelde kanser destek ürünleri alıyorlar, propolis alan var, saç problemi için alan var. Genelde çok baklava yedikleri için zayıflamaya meyilli ürünler almaya çalışıyorlar. İşleri güçleri baklava yemek ve zayıflamak. Bu tarz onlara yaramayacak ürünlerle zayıflamak istiyorlar” dedi.

“HEM KAN SULANDIRICI HEM ZAYIFLAMA ÇÖZÜMÜ OLARAK DOĞAL SİRKE ÖNERİYORUM”

Bulgarların eczanelerden kan sulandırıcı, kendisinden zayıflamak için zayıflama çayı almaya geldiklerini de söyleyerek iki beklentinin de ortak karşılığının doğal sirke olduğunu kaydeden Güvenbaş, “Beni dinleyen Bulgar müşteri söylediğim zayıflama ürününden memnun kaldı 7 takım aldı. Doğal sirke kanı sulandırdığı gibi faydalı bakterileri besleyip diğer bakterileri ölmesine sebep oluyor. Açlık hissinde bile bir bardak suya bir yemek kaşığı sirke koyun. Sirkenin etkin maddesi alıç. Kalp krizine de iyi geliyor. 2 yemek kaşığı sirke multi vitaminden bin kat daha faydalı” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.