DOLAR 32,3570 -0.08%
EURO 34,8920 0.16%
ALTIN 2.388,47-0,33
BIST 10.276,880,67%
BITCOIN 19941884,23%
Edirne
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Büyükelçi Sekizkök, BULTİŞAD’ı tebrik etti

Büyükelçi Sekizkök, BULTİŞAD’ı tebrik etti

ABONE OL
19 Ocak 2021 17:18
Büyükelçi Sekizkök, BULTİŞAD’ı tebrik etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

https://www.kircaalihaber.com’da yer alan haber de, Yazısında Büyükelçi, Oda’nın son aylarda yaptığı yardımları takdir ettiğini dile getirdi. Türkiye Büyükelçisi, aralık ayında Şumen’in Kliment köyünde maddi durumu yetersiz ailelerin çocuklarına çevrimiçi eğitim alabilmeleri için tablet bilgisayar hediye edilmesini vurguladı.

Büyükelçi Sekizkök gönderdiği yazıda, “BULTİŞAD başta olmak üzere Bulgaristan’daki özel sektör temsilcilerimizin bu süreçte gösterdiği örnek sosyal sorumluluk bizleri de gururlandırmaktadır. Memnuniyetle ifade etmek isterim ki bu süreçte resmi kurumlarımız, özel sektörümüz ve sivil toplum kuruluşlarımızın Bulgaristan’da gerçekleştirdikleri işbirliği ve dayanışma projelerinin hacmi bir milyon Leva’yı aşmıştır. Bu çerçevede, BULTİŞAD mensuplarının sözkonusu yardım faaliyetleri için şahsım ve Büyükelçiliğim adına size teşekkür eder, en iyi dileklerimi sunarım” ifadelerini kullandı.

BULTİŞAD üyeleri, Bansko Belediye Başkanından teşekkür plaketleri de aldı. Plaketler, 2020 yılı COVİD-19 salgını sırasında yapılan dayanışma ve yardımdan dolayı verildi.

Bansko Belediyesi tarafından Regnum OOD şirketi temsilcisi Burhan Nemutlu, GBİ EOOD şirketi temsilcisi Ventsislav Venev ve Karaci Tours İnternational OOD şirketinin sahibi Cemal Kara ödüllendirildi.

Ödüle layık görülen üyelerimiz bağış, mali yardım ve başka hayırsever çalışmalarla Bansko Belediyesine en zor anlarında destekte bulundular. Bunların yanı sıra diğer şirketlere ve bireysel bağışçılara da plaketler verildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.