Edirne’de bir işyerinden elektrik kablosu ve direk taşıyıcı malzeme çalan şüpheli, çaldığı malzemelerle birlikte yakalandı.
İpsala İlçesi’nde bir işyerinden 100 metre elektrik kablosu ve 8 direk taşıyıcı malzemenin çalışması üzerine Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri hırsızlık olayının şüphelisinin yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler yaptığı çalışmalarda, hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheliyi çalıntı malzemelerle birlikte yakalayarak gözaltına aldı.
Jandarma malzemeleri iş yerine teslim ederken, hırsızlık olayının şüphelisi hakkında adli işlem başlattı.
Haber: Mehmet Güzey
GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026GÜNCEL
04 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
04 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).