DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20677491,09%
Edirne
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çerkezov, Trakya Üniversitesi’ni ziyaret etti

Çerkezov, Trakya Üniversitesi’ni ziyaret etti

Bulgaristan'ın Kırcaali şehrindeki Dr. Atanas Dafovski Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Todor Çerkezov, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'nu ziyaret ederek iş birliğini ileriye taşıyan adımları ele aldılar.

ABONE OL
4 Mart 2024 12:26
Çerkezov, Trakya Üniversitesi’ni ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bulgaristan’ın Kırcaali şehrindeki Dr. Atanas Dafovski Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Todor Çerkezov, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ziyaret ederek iş birliğini ileriye taşıyan adımları ele aldılar.

Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Trakya Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Abdullah Taş, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Öğr. Gör. Sadet Elmas ve Kırcaali Belediyesi Başkan Danışmanı Bayram Hüseyin de hazır bulundu.

Prof. Dr. Todor Çerkezov, Trakya Üniversitesi ile yürütülen doktor ve hemşire değişimi gibi birçok iş birliği projesini hatırlattı.

Prof. Dr. Todor Çerkezov, ayrıca Rektör Tabakoğlu’nu South East Europe Media Forum tarafından düzenlenen “Public Health” adlı tıp kongresine davet etti. Kongrenin 10-12 Mayıs tarihlerinde Bulgaristan Pamporova’da gerçekleştirileceğini belirten Çerkezov, Trakya Üniversitesi’nin bu etkinliğe katılmasının büyük önem taşıdığını vurguladı.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ise, Trakya Üniversitesi’nin Balkanlar’da sağlık alanında önemli bir referans noktası olduğunu ifade ederek, üniversitenin bu kongreye katılmasının değerli olduğunu dile getirdi. Ayrıca, böylesi etkinliklerin kurumlar arası iş birliğini güçlendirdiğini ve Trakya Üniversitesi’nin Balkanlar’daki sağlık alanındaki yetkinliğini daha da tanıtma fırsatı sunduğunu belirtti.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.