DOLAR 32,5503 0.22%
EURO 34,8073 0.06%
ALTIN 2.487,620,15
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20710864,15%
Edirne
16°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çeşmelerden çamur aktı

Çeşmelerden çamur aktı

ABONE OL
16 Aralık 2020 12:36
Çeşmelerden çamur aktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’nin bazı mahallelerinde vatandaşlar şehir şebekesinden akan çamurlu su ile şaşkına döndü. Çamur akan çeşmenin başında saatlerce bekleyen vatandaşlar buna rağmen çamurlu suyun akmaya devam ettiğini dile getirerek, Edirne Belediyesi’ne tepkilerini dile getirdiler.

Edirne’de zaman zaman şehir şebekesinden akan çamurlu su vatandaşın tepkisini çekmeye devam ediyor. Şükrüpaşa Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar şehir şebekesinden akan çamurlu su ile yine şaşkına döndü. Çeşmelerden akan çamurlu su nedeniyle sosyal medya hesaplarından çektikleri video ve fotoğrafla belediyeyi etiketleyen vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

Çektikleri fotoğraf ve videolarla çeşmelerden akan görüntünün Avrupa şehri olarak lanse edilen Edirne’ye yakışmadığını söyleyen vatandaşlar, çeşmeden akan görüntüyü şerbet, soğuk çay, karamelli kahveye benzeterek belediyeye tepki gösterdi.

Edirne’de en çok dile getirilen sıkıntılardan biri olan alt yapı çalışmalarının yarattığı sorunlara değinen vatandaşlar, “Alt yapı çalışmaları başladığından beri 2 günde bir sularımız kesiliyor. Alt yapı için kazılan yerlerin bazılarında kazıların tekrar yapıldığını görüyoruz. Pandemi günlerinde bu konuyla alakalı zorluk çekiyoruz. Dün akşam sularımız kesildi ve öğleden sonra geldiğinde 5 saat geçmesine rağmen çamur akmaya devam etti. Bu akan su ile ne duş alınır ne makineler çalıştırılır. Kış vakti, hem de Covid-19 gibi bir hastalıkla savaşırken bu tür görüntüler hiç hoş değil. Artık kendi aramızda komşularla: ‘sizde karamelli latte mi akıyor, yoksa soğuk çay mı?’ diye ağlanacak halimize gülecek şekilde dalga geçiyoruz. Suyun parasını isterken kimse mağdur oldunuz, faturalarda kolaylık yapacağız demiyor” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.