DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2056300-1,02%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çeşmelerden çamurlu su aktı

Çeşmelerden çamurlu su aktı

Edirne’de vatandaşlar şehir şebekesinden akan çamurlu su ile şaşkına döndü.

ABONE OL
28 Kasım 2023 17:55
Çeşmelerden çamurlu su aktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de vatandaşlar şehir şebekesinden akan çamurlu su ile şaşkına döndü. Sosyal medya hesaplarından çektikleri video ve fotoğrafları paylaşan vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Edirne Belediyesi ise sudaki bulanıklığın kente içme suyu sağlayan Kayalı Barajı’ndan kaynaklandığını belirterek, bunun yoğun yağışlar dolayısıyla olduğunu, suda meydana gelen bulanıklığın tesis şartlarında tespit edilerek giderildiğini açıkladı.

Edirneli vatandaşlar şehir şebekesinden akan çamurlu su ile adeta şok yaşadı. Duruma tepki gösteren Edirneliler, sosyal medya hesaplarından çektikleri fotoğraf ve videolarla çeşmelerden akan görüntünün Avrupa şehri olarak lanse edilen Edirne’ye yakışmadığını yazarak, belediyeye tepki gösterdiler.

BELEDİYEDEN BULANIK SU AÇIKLAMASI

Edirne Belediyesi, sudaki bulanıklık nedeniyle sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak, “Bölgemizde yaşanan yoğun yağışlar sebebiyle Edirne Merkez içme suyu ihtiyacını karşıladığımız Kayalı Barajından temin edilen suda bulanıklık artışı meydana gelmiştir. Ham suda meydana gelen bu bulanıklık tesis şartlarında tespit edilerek giderilmiş olup, bilgilerinize arz eder” denildi.

Belediyenin sosyal medya hesabından yaptığı bu açıklamanın altına ise onlarca kullanıcı tepkisini dile getirdi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.