DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20710280,81%
Edirne
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP hedef belirledi: 9-0

CHP hedef belirledi: 9-0

Partisinin Edirne İl Başkanlığını ziyaret eden CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın, Edirne’nin 9 ilçesinin tamamını alma hedefinin rasyonel bir hedef olduğunu ve bu hedefi 12'den vurmak için hep birlikte çabalayacaklarını ifade etti. Günaydın ayrıca, Edirne ziyaretine esprili bir not düşerek, "Edirne'ye geldiğimde bana ciğeri Recep Gürkan ısmarlardı. Bundan sonra Şükrü Ciravoğlu ısmarlayacak" dedi.

ABONE OL
21 Şubat 2024 13:54
CHP hedef belirledi: 9-0
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde geldiği Edirne’de partisini ziyaret etti.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu’nun da katıldığı basın toplantısında açıklamalarda bulunan Günaydın, hedefi 12’den vurmak için Edirne’de 9-0 hedefinin önemli olduğunu kaydetti.

“SEÇİM SÜRECİ BAŞLADI”

Yüksek Seçim Kurulu’na listelerin teslim aşamasının sona ermesiyle birlikte seçim sürecinin başladığını hatırlatan Günaydın, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere odaklandıklarını ifade etti. CHP’nin iç demokrasisini en yüksek düzeyde yaşatmaya çalışan bir parti olduğunu belirten Günaydın, yeni belediye başkanı adaylarını ön seçimde belirlediklerini aktardı.

“BUNDAN SONRA CİĞERİ CİRAVOĞLU ISMARLAYACAK”

Edirne ziyaretine esprili bir not düşen Günaydın, “Edirne’ye geldiğimde bana ciğeri Recep Gürkan ısmarlardı. Bundan sonra Şükrü Ciravoğlu ısmarlayacak” dedi. Ancak önemli olanın birlikte hareket etmek ve Edirne’de başarıyı birlikte paylaşmak olduğunu vurguladı.

CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın

“9-0 HEDEFİ İÇİN BİRLİKTE ÇABALAYACAĞIZ”

Günaydın, 9-0 Edirne için önemli bir hedef olduğunu belirterek, bu hedefe ulaşmak için hep birlikte çalışacaklarını dile getirdi. Seçim sürecinde Keşan, İpsala, Meriç ve Uzunköprü gibi ilçelerde de aktif bir şekilde çalışacaklarını belirten Günaydın, Anadolu’nun dört bir yanına enerji ve bilinç aktaracaklarını söyledi.

Son olarak Günaydın, Edirne ve ilçelerinde yaşayan vatandaşlara selam göndererek, güzel bir geleceği birlikte kurmanın heyecanını paylaştığını ifade etti.

GÜRKAN: “CİRAVOĞLU’NUN ARKASINDA DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, önümüzdeki yerel seçimlere kadar durmadan çalışacaklarını belirterek, partisinin tüm üyeleriyle birlikte seçim kampanyasına hazır olduklarını ifade etti. Gürkan, yaklaşık 40 günlük bir seçim kampanyası sürecinin başladığını ve partinin tüm üyelerinin seçim döneminde en çok ihtiyaç duyulan zaman olduğunu vurguladı.

Edirne’de gerçekleştirilen ön seçimin ardından adayları belirlediklerini ve Şükrü Ciravoğlu’nun partilerinin adayı olduğunu söyleyen Gürkan, tek hedeflerinin Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını Edirne Belediyesi’nde daima gönderde tutmak olduğunu dile getirdi. Gürkan, Ciravoğlu’nun arkasında durarak, onun için çalışmaya, mücadele etmeye devam edeceklerini belirtti.

Partililerin, ülkenin ve partinin çıkarlarını öncelikli olarak düşündüğünü ifade eden Gürkan, Ciravoğlu’nun yanı sıra diğer aday arkadaşlarının da başarılı olacağına inandığını söyledi. Gürkan, adayların başarısını sağlamak ve perçinlemek için seçim gününe kadar sonuna kadar mücadele edeceklerini, son oy kullanılana kadar çalışacaklarını vurguladı.

KAHRAMAN: “4 İLÇEYİ DİĞER PARTİLERDEN GERİ ALACAĞIZ”

CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman da önümüzdeki yerel seçimlerde diğer siyasi partilere geçen ilçe belediyelerini geri alacaklarını ifade etti. Kahraman, partilerinin tüm aday adaylık süreçlerinin tamamlandığını ve artık sahada çalışarak Edirne’nin dört bir yanında CHP’nin bayrağını dalgalandırmak için mücadele edeceklerini belirtti.

Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın’ın da aralarında bulunduğu parti yöneticileri ile birlikte merkezde ve diğer ilçelerde programlarının olduğunu aktaran Kahraman, tüm seçim çevrelerindeki üyeleriyle birlikte halkın ihtiyaçlarını belirleyip bu süreci yöneteceklerini dile getirdi. Kahraman, 31 Mart’ta tüm ilçelerde hizmete devam etmek için ellerinden geleni yapacaklarını ve 5 ilçeden 4’ünü diğer partilerden geri alacaklarını vurguladı.

CİRAVOĞLU: “BÜTÜN GÜCÜMÜZLE ÇALIŞARAK SEÇİMDEN ÇIKMAYI HEDEFLİYORUZ”

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu, aday listelerinin teslim edilmesiyle birlikte sahada yoğun bir çalışma sürecine gireceklerini belirtti. Ciravoğlu, aday listelerinin kesinleşerek yürürlüğe girdiğini ifade ederek, bundan sonraki süreçte partinin tüm üyelerini ve halkı kucaklayarak güçlü bir şekilde çalışacaklarını ve seçimden büyük bir başarıyla çıkmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Haber: Erkan Ekşi

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.