DOLAR 39,7769 -0.31%
EURO 46,6861 -0.47%
ALTIN 4.198,61-0,04
BIST 9.905,815,33%
BITCOIN 4283696-0.76766%
Edirne
33°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

CHP seçmen listelerini kontrol ediyor

CHP seçmen listelerini kontrol ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı askıya çıkan seçmen listeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
5 Ocak 2024 15:58
CHP seçmen listelerini kontrol ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, askıya çıkan seçmen listeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Balkanlı yaptığı açıklamada, “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde oy kullanacak seçmen listeleri 4 Ocak tarihi itibariyle muhtarlıklarda askıya çıkarılmıştır. Vatandaşlarımızın Muhtarlıklarda asılı listelerden, e-devlet sayfasında bulunan “Yurtiçi Seçmen Kaydı Sorgulama” ekranından veya www.ysk.gov.tr adresinden seçmen kayıtlarını kontrol edebilirler. Seçmen listelerine karşı itiraz için son tarih 17 Ocak Çarşamba günüdür. Biz CHP Merkez İlçe yönetimi olarak Gençlik Kolları ile birlikte muhtarlıklarda askıya çıkan seçmen listelerini kontrol ediyoruz. 15 Ocak tarihine kadar kontrol ederek, hatalı kayıt varsa gerekli itirazlarımızı İlçe Seçim Kuruluna yapacağız” dedi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r