DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2085627-0,88%
Edirne

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’de gençlik Kuru’ya emanet

CHP’de gençlik Kuru’ya emanet

ABONE OL
7 Eylül 2020 11:47
CHP’de gençlik Kuru’ya emanet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Gençlik Kolları Kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde başkanlığa Sergen Kuru seçildi.

CHP Edirne İl Gençlik Kolları Kongresi, Cumartesi günü partinin konferans salonunda gerçekleştirildi. Kongrenin Divana Başkanlığı’na MYK üyesi Kutay Özköse, başkan yardımcılığına Merkez İlçe Yöneticisi  Alpcan Dublen, katip üyeliğine Arkun Baş seçildi.

Divan başkanlığı seçimi sonrası saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Kongrede 14 Ocak 2018- 5 Eylül 2020 Çalışma raporları okundu.

Kongrenin açılışında konuşan CHP Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Korcan Tuna, parti ile tanıştığına küçük yaşlarda olduğunu belirterek, “İki yıl başkanlık yapmış olduğum şeref ve gururla görevi benden sonraki arkadaşıma gönül rahatlığı ile teslim ediyorum” dedi.

Gençlik kollarının birlik içinde mücadele ettiğinde neler yapabileceğinin bilindiğini söyleyen Divan Başkanlığına seçilen MYK Kutay Özköse ise “2011’de siyasete girdiğimden beri Cumhuriyet Halk Partisi’nde Gençlik Kollarından başka hiçbir örgütte yer almadım” dedi.

“GENÇLİK KOLARI BAŞKANLIĞI CV’DE ÖZGÜVEN DEMEKTİR”

Gençlik Kolları başkanlığı yapmanın çok önemli olduğunu ve kendisinin de 7 yıl bu göreve nail olduğunu dile getiren CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı da “Bende 1999’da Cumhuriyet Halk Partisine üye oldum. 7 yıl İl Gençlik Kolları başkanlığı yaptık 43 yaşındayım bu partide. Daha sonra da delegelik, üyelik vs devam ederken biri bir gün dedi ki bana sen dedi bu kadar mücadele ettin, biz seni İl Başkanı adayı gösterelim. Çok sevdiğim Recep Gürkan gelseydi daha farklı konuşacaktım yüzüne karşı. Az önce geliyor benim de teşvik etmesi gerekiyor, iyi bir ekibin olması gerekiyor. O gün bugündür de bu yaşta bu CV Türkiye’de herkeste yok. İş belediye başkanlığı, milletvekilliği adaylığına gelince CV’sine gençlik kolları başkanlığını eklemeyi bir özgüven olarak gösterir kendini. İyi bir CV’dir gençlik kolları. Pandemi sürecinde maske takmamazlık yapmayın”dedi.

“BİZLER AYRIŞTIRICI DEĞİL BİRLEŞTİRİCİ OLACAĞIZ”

Çok çalışacaklarının sözünü veren CHP Edirne İl Gençlik Kolları Başkan adayı Sergen Kuru da “Ülkemiz ve dünya zor günlerden geçiyor. Bu zor günleri hep birlikte el ele atlatabilmek için siyaseti bir kenara bırakarak bir bütün olmalıyız. Bu vesile ile sağlık personellerimize da ben tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Sevgili İl Gençlik Kolları Başkanı Korcan başkanımdan bu bayrağı bugün Sanırım tek aday olarak devralacağım gibi duruyor. Bu bayrağı daha ileriye kesinlikle taşıyacağız, daha çok çalışacağız bunun sözünü buradan veriyorum. Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına bağlı olarak daima onun yolundan giden bir genç olarak Gençlik Kolları başkanlığına adaylığını burada açıklıyorum. Partimize Hayırlı olsun gençlik ordusunda hayırlı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen CHP Edirne İl Gençlik Kolları Başkanlığı seçimlerinde başkanlığa Sergen Kuru seçildi.

CHP Edirne İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu;

“ Ahmetcan Aşık, Alaattin Bıçak, Almina Binici, Ali Cem Çetin, Tolga Çetin, Erhan Balgamış, Aylin Makas, Taha Savaşçı, Çağatay Tasmalı, Kaan Türüng, Recep Uslu, Çağdaş Usluy, Berkay ve Ayşenur Yirmibeşler”

Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.