Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Burcu Birgül Çolak ve beraberindeki CHP’li kadınlar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Trakya Gazeteciler Derneği’ni (TGD) ziyaret etti.
GAZETECİLERE DESTEK VE KUTLAMA
CHP’li kadınlar, TGD Başkanı Orhan Doğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı. Ziyarette, gazetecilik mesleğinin toplumdaki önemli rolüne vurgu yapıldı. CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Burcu Birgül Çolak, gazetecilerin gününü kutlayarak TGD Başkanı Doğan’a çiçek takdim etti. Çolak, “Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyor, kamuoyunu bilgilendirmek için yaptığınız kıymetli çalışmalarda başarılar diliyoruz,” dedi.
TGD BAŞKANI’NDAN TEŞEKKÜR
TGD Başkanı Orhan Doğan, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Gazetecilik mesleğinin zorluklarını ve önemini daha da görünür kılmak adına bu tür ziyaretler bizler için çok değerli,” ifadelerini kullandı.
GAZETECİLİĞİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKİLDİ
Ziyaret sırasında hem gazetecilik mesleğinin sorunları hem de toplumun doğru bilgilendirilmesi için gazetecilerin üstlendiği kritik görevler üzerinde duruldu. CHP’li kadınlar, gazetecilere destek olmaya devam edeceklerini ifade ederek, dayanışma mesajı verdiler.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerle sona erdi.
Haber: Mehmet GÜZEY
GÜNCEL
17 Şubat 2025GÜNCEL
17 Şubat 2025GÜNCEL
17 Şubat 2025GÜNCEL
17 Şubat 2025MARMARA BÖLGESİ
17 Şubat 2025MARMARA BÖLGESİ
17 Şubat 2025GÜNCEL
17 Şubat 2025