Edirne’de Atatürk Bulvarı Sanayi yolunda, üzerinde yalnızca iç çamaşırı bulunan alkollü bir şahıs caddeye fırlayarak trafiği birbirine kattı
Edirne’de alkollü ve çıplak bir vatandaş trafiği birbirine kattı. Ayşekadın mevkiinden sanayiye doğru seyreden araçların önüne aniden atlayan şahıs, sürücülere zor anlar yaşattı. Hem kendisini hem de trafikteki vatandaşları riske atan kişi, bir süre sonra refüje uzandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şahsın sağlık durumunun iyi olmadığını değerlendirerek 112’ye bilgi verdi. Kısa sürede bölgeye ulaşan sağlık ekipleri, polislerin de yardımıyla şahsı sedyeye alarak ambulansla hastaneye kaldırdı.
Haber: Erkan Ekşi
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).