DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20710280,81%
Edirne
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ciravoğlu, “31 Mart’ta maçı alacağız”

Ciravoğlu, “31 Mart’ta maçı alacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu, geçirdiği sağlık sorunlarının artık geride kaldığını belirterek, “31 Mart’ta çıkacağız, maçı oynayıp el birliğiyle kazanacağız" dedi.

ABONE OL
16 Şubat 2024 17:43
Ciravoğlu, “31 Mart’ta maçı alacağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu, geçirdiği sağlık sorunlarının artık geride kaldığını belirterek, “31 Mart’ta çıkacağız, maçı oynayıp el birliğiyle kazanacağız” dedi.

CHP Genel Merkezi’nin onayladığı adaylıkla birlikte, CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu, parti binasında düzenlediği basın açıklamasıyla resmen sahaya indi. Toplantıya, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, CHP Edirne İl Başkan Yardımcısı Reyhan Güzel ve çok sayıda partili katıldı.

“31 MART’TA ÇIKIP MAÇI KAZANACAĞIZ”

Ciravoğlu, geçirdiği sağlık sorunlarının artık geride kaldığını belirterek, “Futbolun içinden gelen biri olarak maç oynanmadan kazanılmaz diyorum. 31 Mart’ta çıkacağız, maçı oynayıp el birliğiyle kazanacağız” dedi.

“SAĞLIK DURUMUM İYİ”

Ciravoğlu, Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’nde tedavi gördüğünü ve kalp sorunu nedeniyle anjiyo geçirdiğini belirterek, anjiyo sonrasında yapılan kontrollerin ardından sağlık durumunun yüzde 100 mükemmel hale geldiğini ifade etti.

“ANKARA’DA ADAY LANSMANIMIZ VAR”

Ciravoğlu, “Pazar günü Ankara’da aday lansmanımız var. Onu da yaptıktan sonra çalışmamıza devam edeceğiz. Bu süreç içinde başta Sayın valimiz olmak üzere milletvekilimiz, Adalet ve Kalkınma Partisi milletvekili, belediye başkanım, bütün partilerin il ve ilçe başkanları, sağlık teşkilatı, partililerimiz ve herkesin ilgisini ve sevgisini gördüm. Herkese çok teşekkür ediyorum. Bu süreci başarılı bir şekilde buraya getirdik. Arayan, soran, iyi dileklerini ileten herkese binlerce teşekkür ediyorum. En kısa zamanda çalışmalarda buluşmak üzere” dedi.

“VİCDANEN, KALBEN ÇOK MÜSTERİHİM”  

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da siyasette önemli olanın partinin çıkarları olduğunu vurgulayarak, demokrasilerde insanların belirli bir dönem için seçildiğini ve bu dönemin sonunda devam etme, bırakma veya aday yapılmama gibi seçeneklerin olduğunu belirtti. Gürkan, “Ben siyasette olduğum zaman hep şunu söyledim; bir partinin üyesine en çok ihtiyaç duyduğu zaman, diğer partilerle yarıştığı dönemdir. Kendi içindeki yarışta değil. Önemli olan Edirne’yi kurtarmaktı, önemli olan partinin altı oklu bayrağını Edirne Belediyesi’nde gönderde tutmaktı. Önemli olan kişisel hırs, kendi koltuğum değil, partimin çıkarları demekti. Ben bunu yaptım. Vicdanen, kalben çok müsterihim” ifadelerini kullandı.

“CHP’NİN ALTI OKLU BAYRAĞININ KESİNTİSİZ OLARAK GÖNDERDE KALMALI

2014 yılında aldığı bayrağı göndere çekerek başladığı hizmet yolculuğunu 2024’e taşımanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Gürkan, pişmanlık duymadığını ve asıl olanın Edirne Belediyesi binasında CHP’nin altı oklu bayrağının kesintisiz olarak gönderde kalması olduğunu belirtti. Gürkan, “Bu Recep olur, Şükrü olur. Bu işin ayrıntı, kişisel kısmı. Ama o bayrağı orada tutamıyorsanız burada Recep olmuş, Şükrü olmuş hiçbir önemi yok. Bu anlayışla hareket ettim. Bununla onurluyum, gururluyum” dedi.

“ÖNSEÇİM PARTİDEKİ KIRILMALARI BİR ARAYA GETİRME AÇISINDAN ÖNEMLİ OLDU”

Parti içi demokrasinin önemine vurgu yapan Gürkan, adayın ön seçim ile belirlenmesinin gerekliliğini dile getirdi. Gürkan, Edirne’nin dinamiklerini bilen biri olarak ön seçimin bir zorunluluk olduğunu belirtti ve bu sürecin partideki kırılmaları bir araya getirme açısından önemli olduğunu vurguladı. Gürkan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Görevi bırakmaya karar verdiğimde Samet Kahraman ile beraberdik ve bir an bile tereddüt etmedim. Çünkü atama ile değil, adayın ön seçim ile belirlenmesi gerektiğini düşündüm. Eğer ön seçim yapmazsak, partimizin içindeki kırılmaları bir araya getirmenin başka hiçbir şansı olmayacaktı” dedi.

“CİRAVOĞLU’NUN ARKASINDA DİMDİK DURACAĞIZ”

Geçmişte farklı ekiplerde görev almış birçok arkadaşının bulunduğunu belirten Gürkan, önemli olanın Şükrü Ciravoğlu’nun arkasında birlik içinde durmak olduğunu söyledi. Gürkan, “Hepimiz CHP’ye yakışan bir şekilde Şükrü Ciravoğlu’nun arkasında dimdik duracağız ve 31 Mart’ta tekrar CHP’nin bayrağının gönderdeki yerini sağlamlaştırarak ilelebet kalmasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

“TABURCU OLDUKTAN SONRA ÇALIŞMALARA KATILDI”

CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı ise ön seçimde birinci çıkarak Edirne’nin belediye başkan adayı olan Şükrü Ciravoğlu’nun, aynı zamanda Edirne Belediye Başkanı olduğunu ifade etti. Balkanlı, Ciravoğlu’nun bir süre önce geçirdiği küçük bir rahatsızlık sonrası hastanede tedavi gördüğünü ve taburcu olduktan sonra çalışmalara katıldığını belirtti.

“ALTI OKLU BAYRAĞINI 31 MART’TA DALGALANDIRMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Balkanlı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Sayın Şükrü Ciravoğlu ön seçimden birinci çıkarak Edirne’mizin belediye başkan adayı olmuştur. Hatta Edirne Belediye Başkanı da olmuştur diyebiliriz. Seçim çalışmalarına başlamadan önce kendisi küçük bir rahatsızlık geçirerek Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmış, 2 gün müşahede altında kalarak dün akşam itibariyle taburcu olmuştur. Bu süreçte partimize yoğun bir ilginin olduğunu da gördük. Sayın Şükrü Ciravoğlu da dün taburcu olarak aramıza zinde bir şekilde katılmış ve bugünden itibaren de çalışmalarımıza başlayarak Edirne Belediye Başkanlığı’nda Cumhuriyet Halk Partisi’nin altı oklu bayrağını 31 Mart’ta dalgalandırmak için var gücümüzle örgütümüzle birlikte çalışarak başaracağız” dedi.

“SAMET BAŞKAN EVRAK TESLİM ETMEYE GİTTİ”

İl Başkanı Samet Kahraman’ın toplantı da yer almaması sorusuna karşı CHP Edirne İl Başkan Yardımcısı Reyhan Güzel, “Uzunköprü ve Meriç ile ilgili toplantıları vardı. Orasının evraklarını teslim etmeye gitti. Selam ve saygılarını iletti. Ona vekaleten de ben katıldım” ifadelerini kullandı.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.