DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2047218-2,24%
Edirne
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ciravoğlu, AK Parti adayına destek iftarında ortaya çıktı

Ciravoğlu, AK Parti adayına destek iftarında ortaya çıktı

ABONE OL
29 Mart 2024 07:40
Ciravoğlu, AK Parti adayına destek iftarında ortaya çıktı
3

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Edirne Belediye Başkan Adayı gösterilen ancak ‘kalbi tekleyince’ uzun süre hastanede kalan ve ardından istifa edip ortadan kaybolan Eczacı Şükrü Ciravoğlu AK Parti adaylına destek programına dönen iftar yemeğinde ortaya çıktı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın katılımıyla ‘Türkiye Yüzyılında Çalışma Hayatı İftar Buluşmaları’ kapsamında Edirne’de adeta AK Parti adayına destek iftarı düzenlendi. ETSO, Borsa, EDSİAD gibi STK başkan, yönetici ve üyelerinin yanı sıra iş insanlarının da katıldığı iftar yemeğinin en dikkat çekici konuğu 73 yaşındaki Şükrü Ciravoğlu oldu. Yemeğe ‘özel’ konuk olarak katılan  Ciravoğlu CHP’den Edirne Belediye Başkan adayı gösterildikten sonra kalp krizi geçirmiş ve tıkanan kalp damarı açılmasına rağmen sağlığına kavuşamayınca 4. kez yattığı Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi’nde notear huzurunda istifa etmişti.

AK PARTİ ADAYINA DESTEK YEMEĞİNDE

CHP Edirne Belediye Başkan Adaylığından istifa ettikten sonra ortadan kaybolan ve Genel Başkan Özgür Özel’in Edirne’ye geldiği gün ‘dinlenmek için Sapanca’ya giden’ Şükrü Ciravoğlu’nu 27 Mart akşamı AK Parti adayına destek sofrasında görenler, ‘Seçimimin riskte olduğunu gören İba, kurtuluş olarak umudunu  Ciravoğlu’na bağladı yorumlarına neden oldu.

CHP’den 2009, 2014 seçimlerinde Edirne Belediye Başkan Aday Adayı olan, Pazar günü yapılacak seçimlerde 3. kez şansını deneyen Şükrü Ciravoğlu eğilim yoklamasında birinci çıkınca aday olarak atanmıştı. CHP’de yöneticilik ve İl Başkanlığı görevlerinde de bulunan Ciravoğlu’nun son hamlesi ‘AK Parti adayına destek iftarına katılması, yıllarca birlikte siyaset yaptığı arkadaşları ile toplumda kendisini destekleyen Edirneliler arasında büyük hayal kırıklığı’ yarattı. Ciravoğlu iftar sonrası Bakan Işıkhan ile fotoğraf çektirmek için uzun süre kuyrukta beklediği gözlendi.

UMUT CİRAVOĞLU OLDU

AK Parti Adayı Belgin İba’nın il başkanlığı dönemi ve aday gösterilmesinden sonra seçim kampanyası süresince yapılan anket sonuçlarına göre ‘istediği çıkışı’ yakalayamayınca, Çare olarak Ciravoğlu’ üstünden yürüyor yorumları yapıldı.

Haber Merkezi 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.