DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20694821,45%
Edirne
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Radev, Nurgül’ü onursal plaketle ödüllendirdi

Cumhurbaşkanı Radev, Nurgül’ü onursal plaketle ödüllendirdi

ABONE OL
2 Eylül 2023 12:31
Cumhurbaşkanı Radev, Nurgül’ü onursal plaketle ödüllendirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen Dünya Satranç Şampiyonası’nda ikinci olan Bulgaristan Türkeri’nin gurur kaynağı olan Nurgül Salimova, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev tarafından onursal plaketle ödüllendirdi.

Bakü Dünya Satranç Şampiyonası’nda ikinci olan Nurgül Salimova, gelecek yıl Toronto’da yapılacak ve dünyanın en büyük santranç ustalarının davet edildiği turnuvaya hazırlanmaya başladı.

CUMHURBAŞKANI RADEV ONURSAL PLAKETLE ÖDÜLLENDİRDİ

Tarihi başarıya imza atan Bulgaristan Türkeri’nin gururu Nurgül Salimova, geçtiğimiz gün Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev tarafından onursal plaketle ödüllendirdi.

SOFYA BÜYÜKELÇİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Türkiye’nin Sofya Büyükelçiliğini ziyaret eden Nurgül Salimova, Büyükelçi Aylin Sekizkök ile bir araya geldi. Gösterdiği başarılardan dolayı Büyükelçi Sekizkök, Salimova’yı tebrik ederek, Toronto’da yapılacak olan turnuvada başarılar diledi.

Büyükelçilik kontunu ve Atatürk’ün çalışma odasını gezen Salimova, burada anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdı.

Ziyarete ilişkin Büyükelçiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Bakü’deki dünya satranç şampiyonasında ikinci olan Nurgül Salimova kızımıza Büyükelçilik konutunda kutlama yaptık. Büyükelçilik konutumuzu ve Atatürk’ün çalışma odasını gezdirdik. Büyük başarısıyla gurur duyduğumuz Nurgül Salimova gelecek yıl Toronto’da yapılacak ve dünyanın en büyük santranç ustalarının davet edildiği turnuvaya hazırlanmaya başlıyor. Bu başarının arkasında elbette değerli ailesi var. Anne ve babasını içtenlikle tebrik ediyoruz. Dualarımız senin için sevgili Nurgül” ifadeleri kullanıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.