DOLAR 32,3298 0.24%
EURO 35,0781 -0.15%
ALTIN 2.299,360,97
BIST 8.991,822,10%
BITCOIN 22896801,31%
Edirne
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dayanışma Köprüsü hareketi

Dayanışma Köprüsü hareketi

ABONE OL
11 Aralık 2020 11:19
Dayanışma Köprüsü hareketi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’nin Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, pandemi vakalarındaki artış nedeniyle ekonomik anlamda zor günler geçiren pazarcı esnafına destek olmak amacıyla, ziyaret ettiği pazaryerindeki tüm tezgahlardan alışveriş yaptı. Başlatılan ‘Dayanışma Köprüsü’ hareketi, daha ilk gününde halkın büyük takdirini toplarken, Millet İttifakı ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ile pazar yeri alanına gelen Başkan Özlem Becan, esnaflara destek olmak amacıyla yapılan alışverişlerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını kaydetti.

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle insanların dışarıya çıkmadığı bu günlerde pazar yeri esnafını desteklemek ve  aynı zamanda ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak için kolları sıvayan Uzunköprü Belediyesi, halk pazarında faaliyet gösteren tüm esnaflardan yapılan alışverişlerle Oluşturduğu gıda paketleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyor.

Hayata geçirilen uygulama ile ilgili memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, bugüne kadar olduğu gibi bu zor süreçte de hem esnaflara hem de kendilerine sahip çıkarak, yalnız bırakmayan Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’a duyarlılığı için teşekkür ettiler.

Konu ile ilgili olarak konuşan Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, “Bugün burada olmamızın amacı zor durumda olan esnafımıza destek olmak, onlardan aldığımız ürünleri de ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak bu zor dönemi hep beraber aşmak. Bugün burada satamadığı ürünü elinde kalan esnaflardan, kazandığı para ile evine ekmek götürebilmek için çalışan emekçilerden, sağlıkları için alınan önlemleri haklı bulan; ama derdine çare bulamayan esnaflarımıza kadar birçok şey gördük, birçok haklı isyan yaşadık. Bugün burada göremediğimiz tek şey, esnaflarımızın sıkıntılarına çözüm olması gereken hükümet temsilcileri idi. Birçok ülkeye pandemi süresince ekonomik destek sağladığını söyleyen iktidar yetkililerinin bugün burada kan ağlayan esnafın halini görmelerini, kendi ülkelerindeki esnafların ve vatandaşların seslerine kulak tıkamaktan vazgeçmelerini istiyoruz. Tüm bu olumsuzluklara karşılık, bizler her zaman olduğu gibi esnafımızın ve halkımızın yanındayız. Biliyoruz ki; bu zor günler de dayanışma ile geçecek. Bugün, bunun için buradayız. Başlattığımız ‘Dayanışma Köprüsü’ hareketimizi izleyen günlerde de sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.