Edirne’de faaliyet gösteren yem fabrikaları, borsa, oda ve birlikler büyük bir dayanışma örneği göstererek deprem bölgesindeki yetiştiricilere şimdiye kadar 335 ton yem gönderdi.
Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem 10 kentte yıkıma neden olurken, Deprem nedeniyle bölgede yem sıkıntısı yaşayan üreticilere destek olmak için Edirne’deki yem fabrikaları, borsa, oda, birlikler adeta seferber oldu.
Edirne İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre; Edirne’de faaliyet gösteren yem fabrikaları, borsa, oda ve birlikler büyük bir dayanışma örneği göstererek deprem bölgesine şimdiye kadar 335 ton yem gönderdi.
Tarım ve Orman Bakanlığının koordinasyonunda deprem bölgesine İl Tarım ve Orman Müdürlükleri tarafından sevk edilen yemler, burada yine bakanlık personelleri tarafından afetzede yetiştiricilere teslim ediliyor.

GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).