DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2044605-2,20%
Edirne
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Depremlerde hayatını kaybedenler için lokma dağıtıldı

Depremlerde hayatını kaybedenler için lokma dağıtıldı

ABONE OL
6 Şubat 2024 16:21
Depremlerde hayatını kaybedenler için lokma dağıtıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı ve Edirne Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından Eski Cami önünde 6 Şubat depremlerinin 1’nci yılı olması sebebiyle vatandaşlara lokma dağıtıldı. Asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlar ve Miraç Kandili sebebiyle Eski Camii önünde lokma dağıtımı gerçekleştirilerek bir daha bu acıları yaşanmaması temennisinde bulunuldu.

“DEPREMZEDELERİMİZİN, ŞEHİT AİLELERİNİN VE GAZİLERİMİZİN KANDİLİNİ KUTLUYORUM”

MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu, “6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan ve asrın felaketi olarak adlandırılan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyoruz. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın. Tüm şehit ailelerinin ve hayatta olan gaziler ile depremzedelerimizin kandilini kutluyoruz” dedi.

“BİN 500 KİŞİLİK LOKMA DAĞITIMINDA BULUNDUK”

Edirne Ülkü Ocakları İl Başkanı Olgun Birbey Şahinbaş, “Bugün 6 Şubat. Bundan bir sene önce asrın felaketi olarak adlandırılan, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizi etkileyen bir deprem yaşandı. Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanlığı olarak hem bu depremin seneye devriyesi dolayısıyla hem de Miraç Kandili olması hasebiyle bin 500 kişilik lokma dağıtımında bulunduk. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralarımıza acil şifalar diliyoruz. Tüm Türk ve İslam aleminin de miraç kandilini kutluyoruz” diye konuştu.

“1 YIL GEÇTİ AMA ACILAR HALA AYNI”

6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyen AK Parti Edirne İl Başkanvekili Aydoğan Akıncı, “Rabbim bir daha bu acıları yaşatmasın. Depremlerin üzerinden bir yıl geçti ama acılar hala aynı. Rabbim depremlerin yıldönümü dolayısıyla düzenlediğimiz bu etkinlikte dualarımızı kabul eylesin. Tüm İslam aleminin kandilini kutluyorum” dedi.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.