Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde özel bir hastanede doktora ilaç ve alkol vererek cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen başhekim 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kırklareli 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanık A.Ç. ile mağdur sıfatıyla yabancı uyruklu doktor V.E. ve taraf avukatları katıldı.
Cumhuriyet savcısı mütalaasında, sanık A.Ç’nin “Nitelikli cinsel saldırı” suçundan cezalandırılmasını talep etti.
Mağdur V.E, erkek arkadaşı ile ayrılması nedeniyle moralinin bozuk olduğunu, başhekim A.Ç’nin kendisine ilaç verdiğini belirtti.
Olay günü hastanede nöbetçi olduğu sırada A.Ç’nin kendisini odasına çağırdığını ve alkol içirdiğini ileri süren V.E, ilaç ve alkolün etkisiyle baş dönmesi yaşayarak kontrolünü kaybettiğini söyledi.
V.E, A.Ç’nin kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ileri sürdü.
Taraf avukatlarının da savunma ve iddialarının ardından bir süre ara verilen duruşmada, Mahkeme Başkanı Alihan Orhan heyetin kararını açıkladı.
Mahkeme tutuklu sanık A.Ç’nin “Nitelikli cinsel saldırı” suçundan 15 yıl hapis cezasına hükmetti.
GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
03 Eylül 2026
1
Kırklareli Belediyesi’nden orman ve anız yangınlarına karşı uyarı
2
Kırklareli’nde Balkan geleneği “Koleda” makyaj etkinliği ile başladı
3
Kırklareli’nde ölü bulunan köpeklere ilişkin soruşturma başlatıldı
4
Kırklareli’nde atık toplama tesisinde çıkan yangın söndürüldü
5
Trakya’da yarından itibaren hava sıcaklıkları artacak
Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).