DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2063066-0,47%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

DP’den iki yeni isme rozet

DP’den iki yeni isme rozet

ABONE OL
24 Kasım 2021 23:32
DP’den iki yeni isme rozet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Demokrat Parti (DP) Edirne İl Başkanlığı tarafından partiye yeni üye olarak hem Kadın Komisyonu hem de Edirne Gençlik Kolları Başkanlığı’na gelen iki isme rozet takdim edildi.

Basın toplantısına DP Çatalca Merkez İlçe Başkanı Hayri Çağan’da katılırken, Çağan iki taze başkana rozetlerini taktı. Hem yeni üye hem yeni başkan olarak DP ile siyasete başlayan DP Edirne Gençlik Kolları Başkanı Yiğit Araz ve DP Edirne İl Kadın Komisyonu Başkanı Banu Özbozkurt Demokrat Parti ile güzel çalışmalar yapacaklarını belirtti.

“GENÇLİĞE VE KADINLARA ÇOK ÖNEM VERİYORUM”

DP Edirne İl Başkanı İbrahim Özyılmaz, DP Çatalca İlçe Başkanı Hayri Çağan’ın ziyarete gelmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Toplantımız sonrasında birlikte belediye başkanımızı ve Valimizi de ziyarette bulunacağız. Genel merkezde kabulü yapıldı, kedisi Demokrat Parti’nin Edirne İl Kadın Komisyonu Başkanı Banu Özbozkurt’tur. Gençlik Kolu başkanımız Yiğit Araz 17 yaşında bir genç kardeşimiz. Bizim yönetim kurulu üyelerimizden Rıdvan Araz’ın oğlu. Ben siyasete 15 yaşında başladım, kardeşimde 17 yaşında. İnşallah çok iyi bir siyasetçi yetiştireceğiz yanımızda. Gençliğe çok önem veriyorum, kadınlara çok önem veriyorum. Çatalca Merkez İlçe Başkanımız Hayri Bey tarafından genç kardeşimize ve Banu hanıma rozet takmalarını istiyorum” dedi.

“BABAM SAYESİNDE”

Siyasete erken yaşta başladığı için heyecanlı olduğunu dile getiren DP Edirne Gençlik Kolları Başkanı Yiğit Araz, “Yaşım 17. Serhat Mesleki ve Teknik Lisesi 12. Sınıftayım. Şuan yeni başladım babam sayesinde. Heyecanlıyım” dedi.

“BU YOLDA YÜRÜMEYE KARAR VERDİM”

DP’nin görüşlerinden ve babasının da aynı parti ile ilgili görüşlerinin kendisini etkilediğini söyleyen DP Edirne İl Kadın Komisyonu Başkanı Banu Özbozkurt da “Edirneliyim, uzun yıllardan beri Edirne’de yaşıyorum. Kısa bir süre başka şehirde yaşamama rağmen tekrar geldim. Buradayım.  İki tane kızım var ailemle yaşıyorum. Şu an çocuklarıma annelik yapıyorum, çalışmıyorum. Siyaset içine atılım konusunda uzunca bir süredir çalışma düşüncem vardı. Partinin görüşleri bana aykırı görüşler değildi. Doğru Yol Partisi’nden de babamın bana görüşleri devam ediyordu. Bende bu yolda yürümeye karar verdim ”dedi.

Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.