DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20714490,75%
Edirne
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

EBA Destek Noktaları kuruldu

EBA Destek Noktaları kuruldu

ABONE OL
8 Eylül 2020 12:23
EBA Destek Noktaları kuruldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, evlerinden Eğitim Bilişim Ağı’na (EBA) giriş imkanı olmayan öğrencilerin uzaktan eğitimlerine devam etmelerini sağlamak amacıyla kentteki bazı okullarda “EBA Destek Noktası” kurdu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce uzaktan eğitim erişimine giriş imkanı olmayan ya da giriş yapmakta zorlanan öğrenciler için kent merkezinde 4 ve Meriç İlçesi’nde de 2 olmak üzede 6 okulda “EBA Destek Noktası” kuruldu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Uzaktan eğitime evlerinden katılamayan öğrencilerimizin EBA’dan faydalanmalarını sağlamak için Serhat Şehri Edirne’mizin okul ve kurumlarında EBA Destek Noktaları ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Hedefimiz, tüm okul ve kurumlarımızda EBA Destek Noktalarıyla öğrencilerimizi eğitimle buluşturmaktır” dedi.

“EBA Destek Noktası” kurulan İlkokul, Ortakolu ve Lise öğrenimi veren 6 okul ise şu şekilde;

“Emel – Özgür Subaşıay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Üsteğmen Efkan Yıldırım Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu, Şehit Yıldız Gürsoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Küplü Şehit Öğretmen Zeki Savruk Ortaokulu, Küplü Gazi İlkokulu”

Öte yandan EBA destek noktasında teknolojiye erişim eksikliği ve internet sorunu yaşayan öğrencilere gerekli imkanlar sunulurken, EBA destek noktaları uzaktanegitim.meb.gov.tr adresi üzerinden öğrenilebiliyor.

Harun Aker

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.