DOLAR 32,4942 0.13%
EURO 34,7742 0.12%
ALTIN 2.485,040,94
BIST 9.491,31-0,41%
BITCOIN 20685533,88%
Edirne
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Edirne 8. Kitap Günleri yarın başlıyor

Edirne 8. Kitap Günleri yarın başlıyor

ABONE OL
6 Ekim 2022 14:13
Edirne 8. Kitap Günleri yarın başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Covid-19 tedbirleri nedeniyle 2 yıl yapılamayan ancak özlemle beklenen, “Edirne 8. Kitap Günleri” Onur Konuğunun Şair/Yazar Ataol Behramoğlu olacağı açılış töreniyle 7 Ekim Cuma Günü başlıyor. Edirne 8. Kitap Günlerinde önemli yayınevleri ve yazarlar kitapseverlerle buluşacak.

Edirne Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Edirne 8. Kitap Günleri, 7-16 Ekim 2022 tarihleri arasında Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuarı’nda 7’den 70’e tüm kitapseverleri ağırlamaya hazırlanıyor. 37 yayınevinin ve 70 yazarın katılım sağlayacağı Edirne 8. Kitap Günleri’nde ayrıca söyleşiler ve imza günleri de düzenlenecek.

Türkiye’nin çok değerli yayınevleri ve yazarlarının katılımıyla gerçekleştirilecek olan Edirne 8. Kitap Günleri’nin onur konuğu ise Şair/Yazar Ataol Behramoğlu olacak. 7 Ekim Cuma Günü Saat:17.00’de düzenlenecek açılış töreni ile kapılarını açacak olan Edirne 8. Kitap Günleri, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da sadece Edirnelilerin değil; tüm Trakya’daki kitapseverlerin katılacağı bir kültür şölenine dönüşecek.

Edirne Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen kitap günlerinin, her tür düşünce ve akıma sahip yazarları ve okuyucuları buluşturacağını ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, bu şölende yer almak, birbirinden değerli yazarlarla tanışmak ve kitapların büyülü dünyasında kaybolmak isteyen herkesi Edirne Belediyesi 8. Kitap Günlerine davet etti.

7-16 Ekim 2022 tarihleri arasında Edirne 8. Kitap Günleri’nde okuyucuları ile buluşacak olan yazarlar ise şu isimlerden oluşacak;

“A.Ersin Şenerler, Ali Mahir Başarır, Anıl Basılı, Atakan Sevgi, Ataol Behramoğlu, Atilla Dorsay, Aydemir Ay. Aydın Ilgaz. Ayhan Tunca, Aynur Uysal, Ayşe Kulin, Barış Terkoğlu, Berkant Gültekin, Beyza Özaydın, Burak İşçimen, Can Uzuner, Cem Kalender, Cengiz Bulut, Çiğdem Dönertaş, Defne Ongun Müminoğlu, Deniz Ilbi, Doçent Dr. Yılmaz Seçim, Doruk Kirezci, Dr. Hasan Ali Cengiz, Eda  Albayrak, Egemen Ilgın, Emine Doğan Alpay, Ender Bilar, Ender Bilar. Enver Aysever. Enver Şengül, Fatih Erdoğan, Fikret Eroğlu, Güngör Mazlum, Hakan Atalay, Hakan Özaydınlık, Haluk Kayıcı, Hüseyin Koç, Işık Öğütçü, İbrahim Varlı, İlkin Başar Özal, İnci  Aral, İrfan Gürkan Çelebi, Leman Dorsay, Lerzenur Elik Asan, Leyla Köroğlu, Mehmet Berk Yaltırık, Mehmet Çoğ, Murat Ağırel, Murat Aksoy, Murat Bulut, Murat Çavga, Müge İplikçi, Necmi Duygulu, Nilgün Ilgaz, Olcay Dal, Onur Caymaz, Osman İnci, Ömür Uzel, Prof. Dr. Emre Kongar, Prof.Dr. Recep Mesut, R.İhsan Eliaçık, Sabriye Cemboluk, Savaş Ünlü, Saygı Öztürk, Serdar Tütün, Sinem Gülsoy, Şeniz Baş, Timur Soykan, Tuncer Dabanlı, Yavuz Ekinci”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.