Edirne Belediyesi, son günlerde belediye ve yetkililerinin adı kullanılarak yapılan yardım, bağış ve para taleplerine karşı vatandaşları uyardı.
Belediyeden yapılan açıklamada, kurumun hiçbir şekilde bu tür taleplerde bulunmadığı vurgulandı. Açıklamada, “Edirne Belediyesi ve yetkililerimiz adına yapılan yardım, bağış veya para taleplerine lütfen itibar etmeyiniz. Belediyemiz, bu tür taleplerde asla bulunmaz” denildi.
Vatandaşların olası dolandırıcılık girişimleriyle karşılaşmaları durumunda 153 Edirne Belediyesi ihbar hattına ya da en yakın güvenlik birimine başvurmaları istendi.
Haber: Harun Aker
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).