Edirne’nin yetiştirdiği önemli değerlerinden biri olan usta ressam Tayyip Yılmaz, 94 yaşında hayatını kaybetti.
1958 yılından bugüne Edirne’de çektiği yüz binlerce fotoğrafla kentin görsel arşivini oluşturan ve usta ressamlığı ile de dikkat çeken Tayyip Yılmaz, 94 yaşında hayata veda etti.
Kentin önemli değerlerinden olan Yılmaz için bugün öğle namazına müteakip Eski Camii’de cenaze töreni düzenlenecek. Yılmaz’ın cenazesi Tekirdağ’ın Muratlı İlçesi’ne bağlı Balabanlı köyünde toprağa verilecek.
Sonhaber Gazetesi olarak Tayyip Yılmaz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.
Haber: Mehmet Güzey
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).