DOLAR 36,2300 0.02%
EURO 38,0369 0.06%
ALTIN 3.376,510,48
BIST 9.876,32-0,01%
BITCOIN 3482993-1.15444%
Edirne

HAFİF YAĞMUR

16:18

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Edirne Emniyet Müdürü Karaburun AA’nın “Yılın Kareleri”ni oyladı

Edirne Emniyet Müdürü Karaburun AA’nın “Yılın Kareleri”ni oyladı

Edirne Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2024'e damga vuran olaylara ait ve yaşama dair fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katılarak oyunu kullandı.

ABONE OL
10 Ocak 2025 12:35
Edirne Emniyet Müdürü Karaburun AA’nın “Yılın Kareleri”ni oyladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

EDİRNE (AA) – Edirne Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2024’e damga vuran olaylara ait ve yaşama dair fotoğrafların yer aldığı “Yılın Kareleri” oylamasına katılarak oyunu kullandı.

Karaburun, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında 2024 yılı boyunca çektiği, “Roketsan, Lifebox ve Sony” katkılarıyla hazırlanan “Haber”, “Doğal Yaşam ve Çevre”, “Spor”, “Günlük Hayat” ile bu yıla özel eklenen “Özgür Suriye” kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

Karaburun, “Özgür Suriye” kategorisinde ise Emin Sansar’ın “Şehrin hayaleti” fotoğrafını oyladı.

“Haber” kategorisinde Tahsin Ceylan tarafından Fethiye’de kaydedilen “Su seviyesi” başlıklı fotoğrafını tercih eden Karaburun, “Günlük Yaşam” kategorisinde Hamit Yalçın’ın “Gece şehri” fotoğrafını, “Doğal Yaşam ve Çevre” kategorisinde Nurettin Boydak’ın “Hayat damarları” fotoğrafını, “Spor” kategorisinde ise Oğuz Yeter’in “Gol sevinci” fotoğrafını seçti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r