DOLAR 32,2184 -0.16%
EURO 35,1348 0.32%
ALTIN 2.470,401,00
BIST 10.158,63-0,15%
BITCOIN 21196236,65%
Edirne
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Edirne Gençlik Merkezi DeneYap Türkiye Projesi Birincisi

Edirne Gençlik Merkezi DeneYap Türkiye Projesi Birincisi

Edirne Gençlik Merkezi Deneyap Türkiye Projesi Öğrencileri, Code of Century Hackathon'unda birinci oldu.

ABONE OL
17 Kasım 2023 15:57
Edirne Gençlik Merkezi DeneYap Türkiye Projesi Birincisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Gençlik Merkezi Deneyap Türkiye Projesi Öğrencileri, Code of Century Hackathon’unda birinci oldu.

Edirne Gençlik Merkezi Deneyap Türkiye Projesi öğrencilerinden oluşan Matiricie takımı, Chain Academy, TRK Teknoloji ve Ankara Üniversitesi tarafından düzenlenen Code of Century Hackathon’unda büyük bir başarı elde etti. Matiricie takımı, finans alanında yapay zeka ve blockchain teknolojilerini kullanarak geliştirdikleri “Asi-Fin” projesi ile birincilik ödülünü kazandı.

Gençlerin teknoloji ve yenilik alanında başarılarına destek veren Edirne Gençlik Merkezi Deneyap Türkiye Projesi’nde Eğitmen/ Mentörü Mert Hızmalı ile öğrenciler Beril Yenice ve Kerem Yıldız’dan oluşan Matiricie takımı, 24 saat süren yoğun bir rekabetin ardından projelerini birinci olarak tamamladı. Proje, yapay zeka destekli yatırım önerileri sunarak tüm kullanıcıları finans dünyasına dahil etmeyi amaçlıyor.

Matiricie takımı, Code of Century Hackathon’unda birinci olmanın gururunu yaşarken, Edirne Gençlik Merkezi Deneyap Türkiye Projesi’nin sunduğu fırsatlar ve eğitimle genç yeteneklerin teknoloji dünyasındaki potansiyelini ortaya koydu.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.