EDİRNE (AA) – Edirne İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürü Melek İnce, Karaağaç Gastronomi Kafe Restoran’da sundukları yöresel yemeklerin sayısını artıracaklarını belirtti.
İnce, İl Genel Meclisi’nde yaptığı sunumda, müdürlüğün faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Edirne İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürü Melek İnce
Müdürlüğün, İl Özel İdaresinin satın alma, bilgi işlem ve ihaleleriyle sosyal tesislerinden sorumlu olduğunu belirten İnce, sosyal tesislerde kaliteyi ön planda tuttuklarını ifade etti.
Karaağaç Mahallesi’ndeki Gastronomi Kafe Restoran’ın da ekim ayında bünyelerine katıldığını aktaran İnce, “Amacımız aynı konseptle devam etmek. Normal bir kafe ve restoran olarak işletmeyi düşünmüyoruz. Edirne’nin yöresel yemeklerini ve Osmanlı yemeklerini sunuyoruz. Yoğun bir talep var. Vatandaşların ilgisine cevap vermekte zorlanıyoruz. Bir kış bahçesi yaptırarak hizmet kapasitemizi artırdık, önümüzdeki günlerde sunduğumuz yöresel yemek sayısını artıracağız.” diye konuştu.
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).