DOLAR 32,3725 0.16%
EURO 34,9560 -0.33%
ALTIN 2.324,230,22
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22716840,84%
Edirne
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Edirne MEB-AKUB ekibi kente döndü

Edirne MEB-AKUB ekibi kente döndü

ABONE OL
11 Şubat 2023 11:44
Edirne MEB-AKUB ekibi kente döndü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaşanan deprem felaketinin ardından tamamı öğretmenlerden oluşan Edirne MEB-AKUB ekibi görevini tamamlayarak kentte döndü. Ekibi aileleri ve İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı tarafından karşılandı.

Ülkemizde ‘asrın felaketi’ olarak nitelendirilen depremler Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis ve Malatya illerdi büyük yıkıma neden oldu.

Depremin ardından Milli Eğitim Bakanlığı tarafından olası afetlere müdahale etmek üzere oluşturulan tamamı öğretmenlerden oluşan Edirne MEB-AKUB ekibi Hatay’ın İskenderun ve Samandağ İlçelerinde arama ve kurtarma çalışmalarına katıldı.

Görevlerini tamamlayan Edirne MEB-AKUB ekibi dün kentte döndü. Ekibi aileleri ve İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı tarafından karşılandı.

Edirne MEB-AKUB ekibi ve ailelerini Müdürlükte misafir eden İl Milli Eğitim Müdürü Arpacı, burada yaptığı konuşmada, ekibin afetin yaşandığı ilk andan itibaren bölgeye hareket ettiğini belirterek, “Afetin yaşandığı ilk andan itibaren arama-kurtarma görevini yerine getirmek üzere gönüllü olarak deprem bölgesine intikal eden Edirne MEB-AKUB ekibimizin her bir üyesini, gönüllü bir şekilde görevlerini büyük bir özveri ile yerine getirdiler. Her birini tebrik ediyorum. Deprem bölgesinde görevine devam eden tüm profesyonel ve gönüllü ekiplere de görevlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.