Edirne’de büyü bozdurma amacıyla farklı hesaplara para gönderen bir kişi, toplam 259 bin 995 TL dolandırıldığını belirterek şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kentte bir vatandaş, büyü bozdurma amacıyla görüştüğü kişi tarafından dolandırıldığını iddia ederek polise başvurdu.
İddiaya göre İ.G., isimli kişi büyü bozdurma amacıyla farklı tutarlarda ve birden fazla kez olmak üzere çeşitli IBAN numaralarına toplam 259 bin 995 TL para gönderdi. Bir süre sonra dolandırıldığını fark eden İ.G., Selimiye Polis Merkezi Amirliği’ne giderek şikayetçi oldu.
Olayla ilgili polis şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
Haber: Harun Aker
GÜNCEL
07 Eylül 2026GÜNCEL
07 Eylül 2026GÜNCEL
07 Eylül 2026GÜNCEL
07 Eylül 2026GÜNCEL
07 Eylül 2026GÜNCEL
07 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
07 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).