Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından, İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğiyle “2025 Türkiye Aile Yılı Söyleşileri” kapsamında “Akran ve Siber Zorbalık” konulu farkındalık eğitimi düzenlendi.
Çocukların sağlıklı gelişimi, korunması ve eğitimine katkı sunmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, akran zorbalığının önlenmesi ve siber zorbalıkla mücadele yolları ele alındı. Söyleşiye, çocuğa yönelik çalışmalar yürüten kurum personellerinin yanı sıra vatandaşlar da katıldı.
Edirne İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan SİBERAY Eğitmeni Polis Memuru Gökhan Gürkan tarafından verilen eğitim, iki oturum halinde gerçekleştirildi. Eğitimde, “2025 Aile Yılı” faaliyetleri, siber suçlar ve çocuklar ile gençler arasında akran ve siber zorbalığın önlenmesine yönelik bilgiler paylaşıldı.
Program sonunda Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şube Müdürü Fati Alay ve Melahat Hulusi Datenin Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Sermin Dağ Tarlacı, katkılarından dolayı Gökhan Gürkan’a teşekkür belgesi takdim etti.
İl Müdürlüğü yetkilileri, “2025 Türkiye Aile Yılı Söyleşileri” kapsamında her ay farklı konularda eğitim ve farkındalık etkinliklerinin hem personellere hem de halka yönelik olarak sürdürüleceğini belirtti.
Haber: Harun Aker
GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026MARMARA BÖLGESİ
19 Temmuz 2026