EDİRNE (AA) – Edirne Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla dron destekli denetim gerçekleştirdi.
Atatürk Bulvarı Eski Cami Kavşağı’ndaki denetimde ekipler, sürücüleri yollarda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarıp, bayramlarını tebrik etti.
Bayramda trafiğin yoğun olacağını anlatan ekipler, sürücülere hız ve trafik kurallarına riayet etmeleri gerektiğini belirtti.
Dron destekli denetimde sürücülerin belgeleri kontrol edildi, kırmızı ışık ve emniyet kemeri ihlali yapan sürücülere idari para cezası uygulandı.
Denetimlerin bayram tatili boyunca süreceği belirtildi.
GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
03 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).