Edirne’de yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Gıda Denetim Birimi okul kantinlerinde denetim çalışması başlattı.
Kentte 2025-2026 eğitim öğretim yılının ilk ders zilinin çalması ile birlikte Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Gıda Denetim Birimi, öğrencilerin sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşabilmesi amacıyla okul kantinlerinde denetimlerine başladı.
Gıda mühendisi, veteriner hekim ve zabıta personelinin katılımıyla yapılan denetimlerde; kantinlerde hijyen koşulları, ürünlerin son kullanma tarihleri, fiyat tarifeleri ve mevzuata uygunlukları incelendi.
Belediye yetkilileri, öğrencilerin sağlığı için bu tür denetimlerin eğitim yılı boyunca aralıksız sürdürüleceğini bildirdi.
Haber: Harun Aker
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).