DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2045672-2,51%
Edirne
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Edirnegücüspor sahaya iniyor

Edirnegücüspor sahaya iniyor

ABONE OL
18 Ekim 2021 12:40
Edirnegücüspor sahaya iniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirnegücüspor Yönetim Kurulu Başkanı Efe Aktuğ, tüm yaş kategoriler ve Kadın takımlarının antrenmanlara 1 Haziran’dan sonra kademeli olarak başlayacaklarını belirterek, dijital ortamdan Edirnegücüspor Tv nin yayın hayatına başlayacağını söyledi

Edirnegücüspor Yönetim Kurulu başkanı Efe Aktuğ gündeme dair açıklamalar da bulundu.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan COVID19 yüzünden en çok etkilenen sektörlerin başında Futbol sektörünün geldiğini belirten Başkan Aktuğ ancak  bu süreçte yeni sezonun planlamalarını çok iyi düşündüklerini bir kaç senaryo üzerinde olduklarını söyledi.

YENİ BİR EDİRNEGÜCÜSPOR İZLETECEĞİZ!

Hem erkek hem bayan takımını bünyesinde bulunduran Edirnegücüspor 2020/2021 Sezonuna şimdiden planlamalarını başladığını söyleyen Başkan Aktuğ gelecek sezondan itibaren Erkek A takımında 2.Amatör’den itibaren mücadelesine başlayacağını ve tüm kategorilerde Edirne’de adından sıkça söz ettireceklerini söyledi.

AMATÖR KULÜBÜZ AMA KURUMSAL BİR YAPIYA SAHİBİZ

2 Sezondur mücadelesine devam eden Edirnegücüspor ayrıca Altay Spor kulübünün pilot takımı olarak da mücadelesine devam ediyor ve genç takımda ki futbolcu adaylarının hepsini Altay kulübüne raporluyor bu konuya da değinen Aktuğ kulübümüz bir profesyonel yapıya sahip yeni sezonda da hem yönetim kurulumuz hem de teknik ekibimizde önemli değişikliklere gideceğiz . Erkek A takımımız için Edirne’de söz sahibi bir kaç antrenörle görüşmelere başlandığını ve ilerleyen günlerde kamoyuna duyuracaklarını iletirken 2 Sezondur olduğu gibi yeni sezonda avrupanın en önde gelen Spor markasıyla anlaştıklarını ve yeni sezon lansmanının çok iyi olacağını söyledi.

EDİRNEGÜCÜPSOR TV GELİYOR!

Uzun zamandır bu proje üstünde çalıştıklarını belirten Aktuğ nihayet yeni sezondan itibaren bu projenin hayata geçeceği ve dijital ortamdan Edirnegücüspor Tv nin yayın hayatına başlayacağını söyledi . Ayrıca Instagram da Edirne’de en çok takipci sayısı olan Spor kulübü olduklarının altını çizen Aktuğ ” güzel Edirne’mizi ve kulübümüz her platformda tanıtmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

1 HAZİRAN’DA BAŞLIYORUZ

Tüm yaş kategorilerimiz ve Kadın takımımız yeniden Antrenmanlara 1 Haziran’dan sonra kademeli olarak başlayacak . Tüm tedbirlerimizi alıyoruz ve teknik ekibimizi sezon hazırlığı öncesinde COVID19 Testine göndereceğiz, tüm sporcularımızın antrenmandan önce ateşi ölçülecek ve sosyal mesafeye önem verilecek açıklamlarında bulundu.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.