Eskişehir’de düzenlenen Okul Sporları Puanlı Atletizm Gençler A Kategorisi müsabakalarında Edirneli sporcu Emir Ali Cengiz Oğuz, 3 adım atlama branşında Türkiye 2’incisi olarak önemli bir başarıya imza attı.

Edirne Spor Eğitim Merkezi (SEM) sporcusu olan ve Özel Edirne Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi’nde eğitim gören Emir Ali Cengiz Oğuz, 3 adım atlama branşında 14.63 metrelik derecesiyle Türkiye 2’incisi oldu.
Başarılı performansıyla Edirne’yi gururlandıran genç sporcu hem okulunu hem de kentini en iyi şekilde temsil etti. Atletizm alanındaki başarısıyla dikkat çeken Oğuz’un, önümüzdeki organizasyonlarda da önemli dereceler elde etmesi bekleniyor.
Haber: Mehmet Güzey
GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
03 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).