DOLAR 32,3875 0.2%
EURO 35,1110 -0.04%
ALTIN 2.325,530,28
BIST 9.147,980,75%
BITCOIN 2278307-1,02%
Edirne
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Edirne’ye oyuncak müzesi

Edirne’ye oyuncak müzesi

ABONE OL
22 Ekim 2021 13:34
Edirne’ye oyuncak müzesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Kent Müzesi ve Hasan Ali Yücel Çocuk Eğitim Yerleşkesini kente kazandıran Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, şimdi de Edirne Belediyesi Oyuncak Müzesi’ni hayata geçiriyor. Dünyanın dört bir yanından gelecek olan oyuncakların sergileneceği Oyuncak Müzesi ile çocuklar masal gibi bir dünyaya yolculuk edecek.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Halkı’na söz verdiği projelerden birini daha hayata geçiriyor. Geçtiğimiz dönem geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha da donanımlı yetişmesi için Edirne Belediyesi Kent Müzesi ve Hasan Ali Yücel Çocuk Eğitim Yerleşkesini kente kazandıran Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, şimdi de Oyuncak Müzesi ile çocukların hayallerini süsleyecek.

Edirne Belediyesi’nin yanındaki bir binayı Edirne Belediyesi Oyuncak Müzesi olarak hizmete açacaklarını belirten Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Edirne’deki müzelere bir yenisi daha ekliyoruz. Belediye binamızın hemen arkasındaki tarihi binada çok yakında Edirne Oyuncak Müzesi’ni hizmete açıyoruz. Şuanda oyuncak, materyal toplama dönemindeyiz. Proje hazırlıkları yapılıyor. Yakında bu binada çocuklarımızın keyif alacağı, dünyanın bütün ülkelerinden oyuncakların bulunacağı, oyuncak trenlerin bunulacağı, trenlerin çalışacağı çok güzel bir oyuncak müzesine kavuşacağız. Evlatlarımıza, çocuklarımıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.