DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2057296-0,87%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Edirne’ye yeni çocuk parkı

Edirne’ye yeni çocuk parkı

ABONE OL
29 Eylül 2023 10:01
Edirne’ye yeni çocuk parkı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediyesi tarafından Abdurrahman Mahallesi 3. Sokak’a yapılan yeni çocuk parkının ismine mahalle halkı ile birlikte karar verdiklerini belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılsın diye parkımızın ismini Cumhuriyetin 100. Yılı Parkı koyduk. Hayırlı olsun” dedi.

Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından son olarak, Abdurrahman Mahallesi 3. Sokak’a yeni bir çocuk parkı kazandırıldı. 2 bin metrekarelik bir alana yapılan çocuk parkında oturma alanları, spor aletleri, yeni nesil çocuk oyun grupları ve güneş enerjili aydınlatmalar yer alırken, yeni parklarına kavuşan mahalle halkı ise Başkan Gürkan’ı parka çay içmeye davet ederek, teşekkür etti.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, mahalle halkının davet üzerine parka giderek, hem çocuklarla hem de mahalle halkı ile bir araya geldi, sohbet etti, mahalle halkının taleplerini dinledi.

Kentteki çocuk parklarının sayısını arttırmaya devam edeceklerini belirten Gürkan, “Edirne’nin 24 mahallesine de çocukların özgürce koşup oynayabileceği alanlar yaratmaya çalışıyoruz. Abdurrahman Mahallesi’nin de böyle bir talepleri vardı. Arkadaşlarım yeri tespit etti. Hemen çalışmalara başlayarak, burasını mahalle halkının nefes alacağı, çocuklarımızın özgürce oyun oynayabileceği bir alan haline getirdik. 2 bin metrekarelik bir alana sahip olan parkımızda oturma alanları, spor aletleri, yeni nesil çocuk oyun grupları ve güneş enerjili aydınlatmalar yer alıyor” diye konuştu.

Yeni çocuk parkının ismine mahalle halkı ile birlikte karar verdiklerini belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılsın diye parkımızın ismini Cumhuriyetin 100. Yılı Parkı koyduk. Hayırlı olsun” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.