DOLAR 32,3785 0.16%
EURO 35,1844 -0.02%
ALTIN 2.325,310,27
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22916692,52%
Edirne
19°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Emniyette terfi heyecanı

Emniyette terfi heyecanı

ABONE OL
26 Ağustos 2022 10:57
Emniyette terfi heyecanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir üst rütbeye terfi eden emniyet mensuplarının rütbeleri Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık’ın katıldığı törende takıldı.
Edirne İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan ve bir üst rütbeye terfi eden emniyet mensupları için Polis Bahçesi Meriç Sosyal Tesislerinde rütbe terfi töreni düzenlendi. Törene; Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar ve emniyet mensupları katıldı.
Törende konuşan Vali Kırbıyık, yeni rütbe alan emniyet mensuplarını tebrik ederek, “Rütbenin kendi içerisinde, hiyerarşik yapı içeresinde bir kıymeti, karşılığı var, aynı zamanda bir yaşanmışlığı da ifade ediyor” dedi.

Vali Kırbıyık, “Görevinizin gereklerini getirmişsiniz ki bir üst rütbeye geçiyorsunuz. Başarıları sıradanlaştıran ama başarısızlıkları ön plana çıkaran bir meslek grubundasınız. Yüzlerce başarılı, doğru işler yaparsınız ancak bir yerde gösterilen zafiyet sicilinizde kalır, bu bizler içinde geçerli sizler içinde geçerlidir. Bizim mesleklerimiz dikkat, özveri, süreklilik, disiplin mesleğidir, sizlerin de şu ana kadar göstermiş olduğunuz özveriden dolayı tebrik ediyorum” dedi.
Polislik mesleğinin bir fedakârlık mesleği olduğunu dile getiren Vali Kırbıyık, “Bu meslek fedakârlık mesleğidir, tabi fedakârlığı sizinle birlikte ailelerinizde yapıyor, onları da canı gönülden tebrik ediyorum. Edirne için çok kritik görev yapıyorsunuz, sınır ili olmamız nedeniyle belli özellikleri olan bir ilde çalışıyorsunuz gece gündüz demeden özveriyle görev yaptığınız için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Üçüncü Sınıf Emniyet Müdürlüğünden, İkinci Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi eden Zeki Ağsakal’a rütbesi Vali H. Kürşat Kırbıyık tarafından takıldı. Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, rütbe alan emniyet mensuplarını tebrik ederek yeni rütbeleri ile görevlerinde başarılar diledi.
Tören toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Mehmet GÜZEY

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.