Türk Kızılay ve Edirne Emniyet Müdürlüğü iş birliğinde başlatılan kan bağışı kampanyası kapsamında Emniyet Müdürlüğü bahçesinde kan bağış çadırı kuruldu.
Haber merkezi, telsizden anons yaparak polis memurlarına, kan bağışına katılmaları konusunda bildirimde bulundu.
“Telsiz anonsunu” duyan polisler kan vermek için sıraya girdi.
Kızılay ekiplerince tansiyonu ve ateşi ölçülen, kan verme uygunluğu olan emniyet mensupları kan bağışında bulundu.
“KOVİD-19 SALGINI DÖNEMİNDE KAN İHTİYACININ DAHA DA ARTTI”
Türk Kızılay Edirne Kan Bağışı Merkezi Doktoru Necdet Topçuoğlu, kan bağış çadırında gazetecilere yaptığı açıklamada, Kovid-19 salgını döneminde kan ihtiyacının daha da arttığını söyledi.
Kısıtlamalardan dolayı bir süre vatandaşların kan bağışında bulunamadığını belirten Topçuoğlu, “Şu an Emniyet Müdürlüğü bahçesinde kurduğumuz kan bağışı çadırında emniyet personeli destek oluyor. Ayrıca gün içeresinde kan bağış merkezlerinde ve kan bağış çadırlarında vatandaşlarımız kan verebilir. Vatandaşlarımıza duyarlılığı için teşekkür ediyoruz. Kan bağışının devamının gelmesi çok önemli, hastanelere kan tedariki yapılabilmesi için önem arz etmekte.” diye konuştu.
Polisler gün boyunca kan vermeyi sürdürecek.

GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).