DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2048028-2,35%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Enez’e çok amaçlı salon

Enez’e çok amaçlı salon

Edirne Belediyesi’nin Enez Çataltepe Mahallesi’ne kazandıracağı Çok Amaçlı Salonu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı.

ABONE OL
8 Şubat 2024 14:56
Enez’e çok amaçlı salon
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediyesi’nin Enez Çataltepe Mahallesi’ne kazandıracağı Çok Amaçlı Salonu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Enez Belediye Başkanı Özkan Gönenç’in ev sahipliğinde düzenlenen temel atma töreninde Enez halkıyla buluşan ve burada Enezlilere seslenen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Her şehirde, her yörede, her bölgede vatandaşın derdiyle dertlenen, sevinciyle sevinen tek bir kurum var belediye. O bölgede temsiliyetini aldığı vatandaşların, doğumundan ölümüne kadar değil; öldükten sonrada ilgilenen tek kurumdur. Türkiye’de de böyledir, dünyada da böyledir. Belediye, doğrudan kendi oylarınızla seçtiğiniz, gecesiyle, gündüzüyle, sıcağıyla, soğuğuyla, iyi günüyle, kötü günüyle en yakın gördüğünüz, kapısını çalmadan içerisine girebildiğiniz kurumlardır. Bir yöredeki vatandaşlar, yurttaşlar bir ihtiyaç duyduğunda ilk aklına gelen kişi belediye başkanıdır” ifadelerine yer verdi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan

Pandemi ile birlikte birçok belediyenin ekonomik olarak zor günlerden geçtiğini belirten Gürkan, “Bu zor günleri de hep birlikte, omuz omuza, birbirimizi güçlendirerek atlatacağız” diyerek, her zaman Enez Belediye Başkanı Özkan Gönenç’in ve Enezlilerin yanında olacağını söyledi.

Çok Amaçlı Salonu’nun Enez halkına hayırlı olmasını dileyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Enez Belediye Başkanı Özkan Gönenç’e de çalışmalarında başarılar diledi.

Enez Belediye Başkanı Özkan Gönenç de kendilerinin her zaman yanında olan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.