DOLAR 32,4539 0.12%
EURO 34,4861 -0.04%
ALTIN 2.474,13-0,35
BIST 9.564,84-1,19%
BITCOIN 2059468-4,16%
Edirne
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Er Meydanı yenilenecek

Er Meydanı yenilenecek

ABONE OL
4 Aralık 2021 12:06
Er Meydanı yenilenecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Sarayiçi Er Meydanı’nın Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından modernize edileceği müjdesini verdi.

TBMM KEFEK Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile yaptığı görüşme sonrası açıklamalarda bulundu.

Aksal, “Edirne’mizde iktidarımız süresince gençlerimizin yaşam standartlarını yükseltmek adına hem gençlik merkezlerimiz hem sportif faaliyetler alanında birçok yeniliğin öncüsü olduk” dedi.

Bakan Kasapoğlu’nun Er Meydanı alanının yenilenmesi ve modernizasyonu çalışmalarının başlaması talimatını verdiğini kaydeden Milletvekili Aksal, “Sayın Bakanımız Edirne’mizin Kırkpınar Güreşlerine ayrı bir ehemmiyet veriyor. Er meydanımızın gün geçtikçe artan ilgi ve talebi karşılamaması üzerine; daha yüksek standartlarda daha güzel organizasyonlar yapılması için Er Meydanı alanının yenilenmesi, modernizasyonu çalışmalarının başlaması talimatını Sayın Bakanımız bizzat verdi. Şimdiden hemşehrilerimle milletimizle bu değerli müjdeyi paylaşmak istiyorum. İnşallah en kısa zamanda Bakanlığımız eliyle çalışmalarımızı tamamlayıp Sarayiçi Er Meydanımızı Kırkpınar’a yakışır bir er meydanına dönüştüreceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Bakanımıza Edirneli hemşehrilerim Edirne gençliği adına, spora ve sporcuya verdikleri gönülden destek münasebetiyle teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.