Edirne Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkan adayı Ergun Ellibir ve yönetim kurulu üyeleri, SS 19 Serhad Birlik Kooperatifi ve Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Aytaç Dilci’ye ziyarette bulundu.
Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Başkan Aytaç Dilci, “Hem SS 19 Serhad Birlik Kooperatifi hem de Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yönetimleri olarak; esnafımızın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu güçlendiren her türlü yapıcı istişareyi son derece kıymetli bulduğumuzu kamuoyuyla paylaşmak isteriz” dedi.
Gerçekleştirilen görüşmede sektörün mevcut durumu, esnafın yaşadığı sorunlar ve çözüm önerilerini karşılıklı fikir alışverişi çerçevesinde değerlendirildiğini belirten Dilci, “Ortak hedefimiz; Edirne’de faaliyet gösteren tüm servisçi ve şoför esnafımızın haklarını korumak, çalışma şartlarını iyileştirmek ve mesleki dayanışmayı daha da güçlendirmektir” dedi.
Cumartesi günü gerçekleştirilecek seçimlerde Ergun Ellibir ve yönetimine başarılar dileyen Dilci, “Seçim sonuçlarının tüm esnaf camiamız adına hayırlı olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Haber Merkezi
GÜNCEL
20 Temmuz 2026GÜNCEL
20 Temmuz 2026GÜNCEL
20 Temmuz 2026GÜNCEL
20 Temmuz 2026GÜNCEL
20 Temmuz 2026GÜNCEL
20 Temmuz 2026MARMARA BÖLGESİ
20 Temmuz 2026